Hdd kopyalama ......... Donanımdan anlayanlar baksınnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Hdd kopyalama ......... Donanımdan anlayanlar baksınnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar bir pcde olan bir kaç değer li programlar var lisanslı çizim programları var ben bu programları kendı pc me hdd koplayarak ata bilirmiyim .... Programlar pahalı olduğu için satın alımıyorum... bu yüzden bir çözüm önerisi varmı yardım !!!!!!!!!!!!

LÜTFEN ANLAYAN ARKADAŞLAR YORUM YAPSIN POST KASMAK İSTEYENLER YAZMASIN............

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Kopyala çalıştır işlemi olmaz, reg kayıtları önemlidir bunlar olmadan randıman alamazsın. Yazılımın ismi yazarak google dan bulup indirebilirsin. Yada o dediğin pc kiminse ve nasıl yüklemişse isteyip kendin için götürüp kurabilirsin.

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Dostum ***** olayı senin derdine göre çıkmış bişeydir. İstdiğin programı indir ***** ini yap iş bukadar basit ... Direk P.Files dan kopyala kendi PF. ına yaşpıştır çalışırsa ne ala çalışmassada ***** lisini indir istediğin programın ..

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
dediğim program 5000$ lık benzeri olmayan bir çizim programı ..... internette baş harfini bile bulunmuyor....

liverali

liverali

Üye
bunun farklı bir yolu var arkadasının pc sisnin aynı özelliklerde bir makine topla ve norton ghost ile hdd nin birer bir sitemle birlikte kopyasını al. genelde birden cok aynı özellik tasıyan aynı işlevi yapacak bilgisayarlarda kullanılan yontemdir. ( internet cafe , bir kucuk sirkete ait pcler )

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
liverali arkadaş yazmış zaten çözümü diğer pcde imajı al kendi hdd içinde ya usbye yaz bu imajı yada taşınabilir bir hdd ye yazdırın sorunu ancak öyle aşarsın

ayrıca programın adını merak ettim sakıncası yoksa yazarmısın !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt