Hdd bölme ve disk seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

göktaş

Üye
    Konu Sahibi
Hdd bölme ve disk seçimi
Arkadaşlar önceliikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum çünkü sınava çalışın ca siteye uzun südedir girip ilgilemiyorumdum şimdi sorunum şu arkadaşlar bende windows vista home basic sp1 var hdd format sırasında bölecem ve böldüğümde 2 tana disk simgesi var handisi gerçek te c sürücüsü ayırt edemiyorum ilk böldüğüm alanmı yoksa ikinci böldüğüm alan mı c sürücüsü yanlışta yüklemek istemiyorum bunu nasıl ayırt ederim arkadaşlar şimdiden teşekkürler

göktaş

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir yardım eden yokmu bunu nasıl ayırt edecem pc hala formatı atamadım

ecel54

ecel54

Üye
boyuttan,boş alandan :D

göktaş

Üye
    Konu Sahibi
hdd tek parçaydı bunu ikiye böldüm hangisinin c hangisinin D olduğunu yazmıyor yani kısacası hdd ayırdıktan sonra iki bölüm oluyor ya bunlardan hangisi c hangisi d sürücüsü onu ayırt edemiyorum işte bunu en basit nasıl ayırt ederim

ecel54

ecel54

Üye
hdd tek parçaydı bunu ikiye böldüm hangisinin c hangisinin D olduğunu yazmıyor yani kısacası hdd ayırdıktan sonra iki bölüm oluyor ya bunlardan hangisi c hangisi d sürücüsü onu ayırt edemiyorum işte bunu en basit nasıl ayırt ederim

anladığım kadarıyla harddiski silip yeniden boyutlandırmışsın, doğru anladıysan hangisine yüklersen o sürücü "C" olur

göktaş

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim sağolasın

- - - Eklendi - - -

beni büyük bir dertten kurtardın çok teşekkür derim çok sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt