HDC A9100 GALAXY 2 S 1.2 GHZ MTK6573 Android Cep Telefonu Galaxy S 2 Klonu İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
650x2

----------Eklendi @ 16:15:26 ---------- Yazıldı @ 16:14:35 ----------

tek işlemci 325 MHZ değil anladın? tek işlemci 650 MHZ çift çekirdekli olduğuna göre toplamda 1.2 MHZ işiniz görmediğiniz bir ürünü karalamak mı anlamış değilim

650 MHz ve çift çekirdek olması toplam 1300 MHz yapmaz. işlemleri ikiye bölmesini sağlar :oke:

Boş konuşmak ne güzel değil mi ?? :oke: ..

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
ortalık karışmış hacı bu ne iş :aha:

ya işlemcisi cpu su gpu su yok daha neleri varsa çin malından uzak duracaksın onu bilirim boşuna dememiş atalarımız ucuz etin yahnisi yenmez diye :oke:

babalarının hayrına ucuz üretmiyorlar sonuçta malzeme kalitesi sıfır düzeylerinde eminim bu telefon tek düşmeliktir

klongs

klongs

Üye
ortalık karışmış hacı bu ne iş :aha:

ya işlemcisi cpu su gpu su yok daha neleri varsa çin malından uzak duracaksın onu bilirim boşuna dememiş atalarımız ucuz etin yahnisi yenmez diye :oke:

babalarının hayrına ucuz üretmiyorlar sonuçta malzeme kalitesi sıfır düzeylerinde eminim bu telefon tek düşmeliktir

çinliler yüzünden kavga çıkacak

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
hiç sorma :D

karayel90

karayel90

Üye
Beş para etmez at çöpe :nono:

scx4100

Üye
bu ürünü alıp ta kullanan var mı acaba, artı ve eksi yönleri ile ?

anselmo

Üye
arkadaşım bi kere burda iki arkadaşın yürüttüğü mantık yanlış
o işlemcilerin güçleri için mhz ler toplanmaz o zaman masaüstü bilgisayarlarda i7-3960X işlemcisi var 3.3 Ghz işlemci 6 çekirdek o zaman o işlemci 19.8 Ghz mi oluyo (oha yani)
chipin içinde 650 Mhz çift çekirdek işlemci ve 400 Mhz de çalışan grafik işlemci var hepsi bu

kavga etmeye gerek yok galaxy ace + gücüne yakın bi gücü var hepsi o

alınırmı alınmaz neden yazılım tarafında yeterli desteği sunamayacak firma olması dolayısı ile alınmaz rom atmak istesen onu bile bulamazsın

mancukya

Üye
650x2

----------Eklendi @ 16:15:26 ---------- Yazıldı @ 16:14:35 ----------

tek işlemci 325 MHZ değil anladın? tek işlemci 650 MHZ çift çekirdekli olduğuna göre toplamda 1.2 MHZ işiniz görmediğiniz bir ürünü karalamak mı anlamış değilim

Karalamaya gerek yokki Arm6 tabanli islemci 5 para etmez adam keklemece ayrica onun hesabini o sekilde yapamazdin istersen 10 tane 650mhz islemci koy makineye 4 cekirdekli performansina ulasamaz bile. kötü bir kopya. Ayrica 300 dolara o özellikte cok cihaz mevcut.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
ya zaten çinlilerin yaptığı telefon değil mi hayır gelmeyeceği her halinden belli

enjoyman

enjoyman

Üye
Amma sallamış atmışsınız ya ben bu telefondan 3 adet getirttim ve sattım birinide 1 2 ay kadar kullandım işlemcisine 650 felan demişsiniz.
Bu telefonda 650mhz işlemci varsa piyasadaki 1ghz diye satılanlar 500mhz çünki arkadaşımdaki LG Optimus P970' da donan uygulamalar oyunlar bunda donmuyordu :)
Angry birds açılma süresi çok daha kısaydı. Vede isteyene getirtirim Android 4.0.9 işletim sistemli olarak ;)

Bilip bilmeden konuşmak çin diye karalamak ne kadar kolayınıza geliyor dimi burda 150tlden satılan birçok dandik cihaz çinde 25$ gibi bir fiyattan satılıyor.
Unutmayınki aldığınız o orjinal cihazların neredeyse tüm parçaları çinde üretilip atıyorum X firmasına gönderiliyor onlarda yine atıyorum Y ülkesinde toplayıp made in Y yazıyor. Bunu iyi biliyorsunuz zaten yazdığıma değmez...

ferferu

Üye
bende bu telefondan aldım ımeı kaydı nasıl yapabılırım arkadaslar

balbaks

Üye
hepiniz çok boş konuşuyorsunuz arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki dünya lideri apple bile telefonları çinlilere yaptırıyor siz bu telleri kötülüyorsunuz ama mtk serisi işlemciler çok başarılı 6573 6575 çok kaliteli ve hızlı her çin ürününü kötülüorsunuz ozaman iphonelerde dandik boş muabbet yapmayın

PriZm

PriZm

Üye
Modlardan ricam,çin işi hayranları daha saçmalamasın diye konuyu kilitlesin lütfen. :locked:

blacktalon

blacktalon

Üye
akıl var mantık var adamlar cinlilere yaptırıyosa malzemesini ve ozelliklerini bu buyuk firmalar veriyor cinlilerse birlestiriror is gucu ucuz bu ulkelerde o yuzden made in prc yazar ama bu hdc sumsang nokirler cakmalıgın dibine vurmus cin mallardır farkları bu ki hic bi sey olmasada cin mallarındaki sar degerinden dolayı bile alìnmaması gereken cihaz bunlar yoksa ilerde radrasyondan hastalık olursa 150tl lik cihazdan neler dogar gorursunuz herseyin bi fiyatı var eger almak istiyosan saglamını al

malicim

malicim

Üye
ben kullanıcıların memnuniyetini bakarım ki ben şu anda mesajı ondan yazıyorum 10 numara tel arkadaşlar. Enjoymen sana helal olsun konuyu toparlamissin. Ne demişler aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Bu telde en iyi android in yaptığı işleri yapıyor. Yani siz gidip pahalılari alın karışmam.

aosk

aosk

Üye
Amma sallamış atmışsınız ya ben bu telefondan 3 adet getirttim ve sattım birinide 1 2 ay kadar kullandım işlemcisine 650 felan demişsiniz.
Bu telefonda 650mhz işlemci varsa piyasadaki 1ghz diye satılanlar 500mhz çünki arkadaşımdaki LG Optimus P970' da donan uygulamalar oyunlar bunda donmuyordu :)
Angry birds açılma süresi çok daha kısaydı. Vede isteyene getirtirim Android 4.0.9 işletim sistemli olarak ;)

Bilip bilmeden konuşmak çin diye karalamak ne kadar kolayınıza geliyor dimi burda 150tlden satılan birçok dandik cihaz çinde 25$ gibi bir fiyattan satılıyor.
Unutmayınki aldığınız o orjinal cihazların neredeyse tüm parçaları çinde üretilip atıyorum X firmasına gönderiliyor onlarda yine atıyorum Y ülkesinde toplayıp made in Y yazıyor. Bunu iyi biliyorsunuz zaten yazdığıma değmez...

Enjoyman kardeşim ben almak isterim fakat kayıt işlemi ve para mevzuu nasıl olacak biraz bilgi verirmisin?

Üst Alt