Hd2 leo yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
Hd2 leo yardım !
Beyler telefonun dokunmatiği bozuldu yeni bi dokunmatik taktrcam fakat telefonu açamıyorm içinde android rom yüklü pek fazla anlamam romlardan faln ama telfonu açınca şu yazı çıkıyor ve oyle kalıyor ama arasıra açabiliyorm çok nadirde olsa. normalde de bu yazılarçıkıyo ve ondan sora açılıyodu şimdi ise açılmıyor . Yardımlarınız bekliyorm...

Booting android from NAND
android load at 11800000
from nand
yaffs2 part is/boot
load zlmage
load initrd.gz
(k11808000:2ae690 (111200000:23664
Load done !
123456
GO GO GO !

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
ctrlpda ya yazıoz 5 dakkada cvp gelio. ölmüs bu site ölmüş !

jigsaw_54

Üye
ölmüş değil arkadaşım ölmüş değil burası başta nokia olmak üzere normal seviye telefonlar ve sosyal paylaşım forumudur ayrıca android bölümü sorumlusu necmi arkadaşımız kendisine ban attığı için androidle ilgilenen kalmadı bahsettiğin siteyi biliyorum ben de üyeyim oraya ve rom işlerimi oradan yürütüyorum orası profesyonel cihazlar üzerine kurulmuş bi forum ...

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
daha öncede yine işim düşmştü android ksmına necmati adlı kullanıcı bana baya bi yarmcı oldu sanırm ondan bahsediosn. boşuna ban atmş kendine bu bölmde androidden anlayan yok.(bnde dahil)

jigsaw_54

Üye
ewet necmati'den bahsediyorum sebebini bilmiyorum araştırmadım banlamış işte 1 hafta belki olmuştur neyse burdan değil ordan bakarsın artık

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
evet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt