By_torque
Üye
-
Konu Sahibi
-
Daha fazla cesit var, ovi store 50 binlerde, Android market 270 Bin..Ne kadar fazla o kadar istediginizi bulma imkani..cevaplar için teşekkürler.bayağı oyun varmış androidde bundan daha mı fazla?
270.000 de ...en az 100.000 ni gereksiz uygulamadır
Android markette surekli kaliteli oyun ve uygulamalar varken, Ovi Store daki java oyunlar, ise yaramaz programlar midemi bulandiriyor..
Android market oyle degil iste her daim isine yarayacak uygulamalar var, guzel ucretsiz oyunlar var. .Ovi Store görmek istemessen maxicep Symbian^3 forumu oyunlarını gezebilirsineminim daha kaliteli oyunlar vardıren azından gereksiz oyunar yok...doğruya doğru ovi store benimde bazen midemi bulandırıyor artık kullanmıyorum
Bence de ki daha fazlası da mevcut oyun bölümünde.yukarıya 2. mesaja yazdım 27 tane hd oyun yetmezmi?insan olana yeter...
Symbianda ki oyunlar, uygulamalar yetseydi iPod touch almazdiniz benceBence de ki daha fazlası da mevcut oyun bölümünde.
Istedigim gibi oyun bulmak onemli, 100 tane java oyun yerine miami vindication hd'yi tercih ederim.yukarıda dediğim gibi illaki marketi,storu kullanmak zorunda değilmaxicep Symbian^3 oyunlar bölümüne girsin yeterli.oda yetmesse Symbian s60 v5 bölümüne girsin ordada kaliteli oyunlar var...zaten insan olan bir kişi telefonuna en fazla 20 bilemedin 30 tane oyun yükler...
Katılıyorum.yukarıda dediğim gibi illaki marketi,storu kullanmak zorunda değilmaxicep Symbian^3 oyunlar bölümüne girsin yeterli.oda yetmesse Symbian s60 v5 bölümüne girsin ordada kaliteli oyunlar var...zaten insan olan bir kişi telefonuna en fazla 20 bilemedin 30 tane oyun yükler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?