HD çekim yapabilen fotoğraf makinesi tavsiyeleriniz.

Sponsorlu Bağlantılar

fat312

fat312

Üye
    Konu Sahibi
HD çekim yapabilen fotoğraf makinesi tavsiyeleriniz.
HD çekim yapan kaliteli bi fotoğraf makinesi almak istiyorum . önerebileceğiniz makineler neler?

kaan4554

Üye
Telefon al :D .Ya da canon al.Nikon da alabilirisin. :D

fat312

fat312

Üye
    Konu Sahibi
n8 e baktım telefon olarak tam karar veremedim . Bende dedim fotoğraf makinesi alim bari :D hangi marka daha iyidir ?

xen68

Üye
Aslında bas-çek ama kaliteli bir makine arıyorsan Limux LX3 ya da LX5 öneririm. Optikleri çok iyi, yüksek iso değerlerinde kabul edilebilir sonuçlar veriyor. Her iki makine de HD video çekiyor. Leica lens kullanıyor ve lensleri gerçekten "özel" geniş açı ve hızlı objektifler (f 2.0) ...

DSLR makina alıcam diyorsan olay daha farklı. Bir kenarda bulunduracağına, gideceğin her yere görebileceğin kaliteli bir kompakt aradığını varsayıyorum.

Vizçrden bakmak senin için önemli ise Canon G12 önerilebilir.

MetQ7

MetQ7

Üye
Bence n8 al.Fotoğraf makinesi gibi telefon:ehe

vic353

vic353

Üye
n8 in kamerası 12 mp tamam ama optik zoom yok bi kere

djlkr

djlkr

Üye
Kodak Easyshare m530 al.
12mp,3x optik zoom ve bataryalı.
4GB kart destekliyo.
Ben Kullanıyorum gayet küçük ve kaliteli makine. :bye2:

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
c7 de alabilirsin oda hd çekim yapabiliyor :D

ilsrt

ilsrt

Üye
Fujifilm Finepix Jx250 14mp 5x optik zoom 720Dp Hd kayıt. Çok güzel çekiyor tavsiye ederim:ehe

61semih

61semih

Üye
arkadaşlar size ınanamıyorum bır telefonun kamerasıyla fotograf makınesını karsılastırıyorsunuzya cahıllıgın bukadarına pes!!!

kamez

Üye
fotoğraf mak. üreten firmalar daha kameralı cep telefonunun icat edildiğini bilmiyorlar galiba :d::ehe :D

Quaresma53

Quaresma53

Üye
sony w350 bende bu aleti kullanıyorum ve gayet de iyi bir cihaz tavsiye ederim ;)

Üst Alt