hazır radyo kanalları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

necmi25

Üye
    Konu Sahibi
hazır radyo kanalları
LCG Jukebox programına internetten yayın yapan 20 küsür radyo kanalı ekledim. bu listeyi telefonun hafıza kartında saklıyorum telefona format attığımda yada güncelleme sonrası LCG Jukebox yükleyip hazır kanal listesini ekleyerek radyo dinlemeye devam ediyorum radyo kanallarının türü ise dini kanallar yerli müzik kanalları ve yabancı müzik kanallarından oluşuyor. kanalları eklemeye gelince LCG Jukebox programını açıyoruz menü, şarkı listesi kanal yöneticisi deyince açılan yerde tekrar menü araçlar liste ekle var oraya tılayıp eklediğim listeyi gösteriyorsunuz hepsi bu kadar bu program real playerden dinlemekten daha keyifli çünkü bu program daha az ram kullanıyor diğer sebep tuş kilitlendiğinde de radyo çalmaya devam ediyor. oysa real playerde tuş klidinde oynatma durur.
LCG Jukebox un cracki çift ikonlu versiyonunu yükleyin çalışmamaya başlayınca cracli olan ikondan çalıştırıp tekrar kapatarak program kullanılıyor.
 

T@ylan

Üye
Selam...Arkadasim bahsetmis oldugun herseyi yaptim programi yükledim dosyayi tanittim radyo calisti fakat bir saniye caliyor sonra Unauthorized accesss! diye bir uyari cikiyor ve radyo kapaniyor sebebi ne olabilir acaba yardimci olurmusun....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt