Hayko Cepkin

Sponsorlu Bağlantılar

Frat99

Frat99

Üye
    Konu Sahibi
Hayko Cepkin
Hayko Cepkin, (doğum 11 Mart - 1978, İstanbul) Ermeni asıllı Türk vatandaşı piyanist, müzisyen.

Liseden sonra 2 yıl mimar sinan üniversitesi'nde şan eğitimi aldı. 2 sene timur selçuk çağdaş müzik merkezi'nde şan, solfej ve armoni dersleri aldı. 1 sene akademi istanbul'da piyano eğitimi gördükten sonra profesyonel müzik yaşantısına 1997 yılında klavyeci olarak başladı.

Sırasıyla öztürk, Ogün Sanlısoy, Aylin Aslım, Koray Candemir ve Demir Demirkan gibi isimlerle sahneyi paylaştı. Çalıştığı isimlerin bazılarının albümlerinde de düzenlemeci kimliğiyle yer aldı. En son Murathan Mungan'ın söz vermiş şarkılar adlı albümünde aylin aslım'ın seslendirdiği "kimdi giden" adlı bir yeni türkü bestesi olan parçayı düzenledi. Bu sırada evinin odasında kaydettiği bestelerini hayata geçirme kararı aldı. 2005 yılı içinde "Sakin olmam lazım" adlı albümü ile alternatif müzik piyasasında yerini aldı.

Daha sonra 2OO7 de tanışma biti albümüyle sevenleriyle buluştu.Müziğe daha sert devam eden Hayko(kendi tabiriyle)türü bozuk tarzıyla açık olduğuna inandığımız yoluna devam ediyor.Bu albümü korku-gerilim temasıyla oluşturan Hayko'nun yeni albümünde 5taneintro,10tane parça+bonus
bulunuyor.Profesyonelstüdyo kaydıyla yaptığı albümünün promosyon dönemi devam etmekte...

Hayko Cepkin'in grubu gitarda Umut Töre,
bas gitarda Poyraz Kılıç ve
davulda Murat Cem Ergül'den oluşmaktadır.

• Beğen
Tepkiler: Dawn

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
bu adama çok gıcık kapıyom:@

ycg35

ycg35

Üye
gıcıklığını başka yere yaz sen haykocu olmayabilirsin ama bu forumda haykocularda var :@ paylaşım içn eline sağlık.. FoReVeR HayKo CepKin :yuru

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
sagopa forever;)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Bende Gıcık oluyorum ona Ermeni keperesi :@:@

cem532

cem532

Üye
:@ben bu adamı sevmıyorummmmmm:nono:

eren6523

eren6523

Üye
burası size yorum yapılsın diye açılmamış adamın hayatını anlatıyor.Ayrıca biz senin sagopana laf ediyozmu gıcık oluyoruz filan diye.Herkesin tarzına saygı duy

sercan arıkan

sercan arıkan

Üye
sewdigimiz sanatcılarımızdan:D:D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
sesi güzel adamın valla dinlerim müzikleride güzel
zaten bu alemde bi orhan gencebay bi de bu :kop:

yusufucan

yusufucan

Üye
Bende Sagopaya Gıcık Oluyorum :D

esmeral

esmeral

Üye
adamın şarkıları güzel tarzıda benim ilgimi çekiyor zaten:oke::oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Pek Sevdiğim sölenemez ama cezadan daha iyi:)

begümm

Üye
hayko cepkin'i sadece gerçek rocktan anlayanlar anlar:oke:

ryuk

ryuk

Üye
Güzel paylaşım severek dinlediğim bir sanatçı sağol.

erfc20

erfc20

Üye
bu adam tam bi mal

motaboy

motaboy

Üye
haykolik hareket engellenemez :yuru

HaYkO_7

HaYkO_7

Üye
HaYkO FoReVeR :yuru