Haydi Kızlar Kocaya!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Haydi Kızlar Kocaya!..
HAYDİ KIZLAR KOCAYA!..

Elazığ'ın Karakoçan İlçesi’ne 4 kilometre uzaktaki Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) yurdunda barınan 28 kız öğrenci, ilçedeki liseye gidebilmek için her gün bu mesafeyi yürüdüklerini belirterek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden servis talep etti.

Yazılı başvurularına resmi yanıt verilmediğini söyleyen öğrenciler, okulu bırakmak durumunda kalacaklarını söyledi.

Karakoçan'a bağlı köylerden liseyi okumak için YİBO yurdunda barınan 28 kız öğrenci, yazılı servis taleplerine cevap alamayınca İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Kaya ile yüz yüze görüştü. Kız öğrenciler, her gün 4 kilometre yürüdüklerini ve yemek sorunu yaşadıklarını, bu sorunlarının çözümü için servis konulmasını istedi. Öğrenciler bu görüşmede İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Kaya'nın kendilerine “Liseyi okumak zorunda değilsiniz. Paranız varsa okursunuz. Okuyamıyorsanız, gidin evlenin'' dediğini öne sürüldü.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Kaya, iddiaların doğru olmadığını savunarak, YİBO’da barınan kız öğrencilerin ikinci dönem ilçe merkezinde barınmaları için çalışma başlattıklarını söyledi.

POWER

POWER

Üye
Tabi canım ne gerek var okumaya varın siz kocaya :)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
yuuhhh yanii, bir ilçe milli eğitim müdürü bunları söyleyebiliyosa, bırakın artık gerisini...
kızlarını polis zoruyla okula gönderen ailelere de malzeme çıkartmış...
yakışmadı... yakışmadı...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
tek kelimeyle haddini terbiyesini kişiliğini aşmış...Böyle adamların oo mevkide ne işi var..oda bir ayrı konu...

ouSahin

ouSahin

Üye
tv dede izledim rezillik ya tam bir rezillik

Anıl Umut

Emekli Yönetici
adam elazığlı deli galiba akıllı biri bunu söylemez(akıl hastanesinden kaçmış)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
hayır kardeşim lafın gelişi öyle dedim akıl hastanesi vardı ya orda onun için zaten parantez içinde belirtmişim yanlış anlaşılmasın diye ama sen yine böyle anlamışsın napalım
eğer ben yanlış anlattıysam özür dilerim:oke:

metintoroo

metintoroo

Üye
hayır kardeşim lafın gelişi öyle dedim akıl hastanesi vardı ya orda onun için zaten parantez içinde belirtmişim yanlış anlaşılmasın diye ama sen yine böyle anlamışsın napalım
eğer ben yanlış anlattıysam özür dilerim:oke:

Sevindim Bazı insanlar önyargılıdır bu tip durumlarda önemli diil kardesim....

FirstClasss

FirstClasss

Üye
koca mı :blink: yok daha neler :ehe

..:|By_NeFReTª58|:..

..:|By_NeFReTª58|:..

Üye
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Kaya'nın kendilerine “Liseyi okumak zorunda değilsiniz. Paranız varsa okursunuz. Okuyamıyorsanız, gidin evlenin'' dediğini öne sürüldü......:kop:müdür ya adam gibi adam ol yada sanada bi koca lazım:kop::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt