Lumia binbeşyüzyirmi :D
Senyor Keş Üye 0MG90' Alıntı: Herkez değil herkes Heytçisi dezayır si Genişletmek için tıkla ... zamanında ne çektirmişti nameless rom devam ediyormu
0MG90' Alıntı: Herkez değil herkes Heytçisi dezayır si Genişletmek için tıkla ... zamanında ne çektirmişti nameless rom devam ediyormu
0MG90 Üye Senyor Keş' Alıntı: zamanında ne çektirmişti nameless rom devam ediyormu Genişletmek için tıkla ... Bilmem daha da rom çıkmıyor zaten, 4.4 çıkarsalardı iyiydi ilgilenen yok Bir daha rom atmam zaten Sense4 güzel benim için
Senyor Keş' Alıntı: zamanında ne çektirmişti nameless rom devam ediyormu Genişletmek için tıkla ... Bilmem daha da rom çıkmıyor zaten, 4.4 çıkarsalardı iyiydi ilgilenen yok Bir daha rom atmam zaten Sense4 güzel benim için
Senyor Keş Üye 0MG90' Alıntı: Bilmem daha da rom çıkmıyor zaten, 4.4 çıkarsalardı iyiydi ilgilenen yok Bir daha rom atmam zaten Sense4 güzel benim için Genişletmek için tıkla ... anladım. unlock relock bootloader filan zamanında çok uğraştırmıştı beni kolay gelsin
0MG90' Alıntı: Bilmem daha da rom çıkmıyor zaten, 4.4 çıkarsalardı iyiydi ilgilenen yok Bir daha rom atmam zaten Sense4 güzel benim için Genişletmek için tıkla ... anladım. unlock relock bootloader filan zamanında çok uğraştırmıştı beni kolay gelsin
0MG90 Üye Senyor Keş' Alıntı: anladım. unlock relock bootloader filan zamanında çok uğraştırmıştı beni kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... İlk başta bootloader kilidi falan sonra root rom zevkliydi ama donanım kısıtlı, eyvallah
Senyor Keş' Alıntı: anladım. unlock relock bootloader filan zamanında çok uğraştırmıştı beni kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... İlk başta bootloader kilidi falan sonra root rom zevkliydi ama donanım kısıtlı, eyvallah
aLoNeAnqe Üye ogzhnoTr' Alıntı: telefonunun okunuşunu neyle gönderildiyse gönderildi. Genişletmek için tıkla ...