Haydi Gençler Ubuntu'ya!

Sponsorlu Bağlantılar

kurd-0

Üye
pes varsa geleyim bende

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Wine ile pes 13 calisiyormus ama ses cikmiyormus :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Melek öteki konuya bak bakim :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Tamam abi :)

- - - Eklendi - - -

Mesaj attim :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Arkadaşlar bende uyarayım sakın sistemin tamamına kurmayın biraz kullanın cd den yada harddiskten falan alışırsanız geçin kendi arkadaşlarımdan biliyorum benden görüp gaza geliyorlar 1-2 gün sonra windowsa geri dönüyorlar aman diyim :D

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Arkadaşlar bende uyarayım sakın sistemin tamamına kurmayın biraz kullanın cd den yada harddiskten falan alışırsanız geçin kendi arkadaşlarımdan biliyorum benden görüp gaza geliyorlar 1-2 gün sonra windowsa geri dönüyorlar aman diyim :D

birde onlarin kuruldugu alani silmek biraz zor

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Hayır zor değil disk bölümleme araçlarıyla rahatlıkla silinebilir :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Ben d ye ubuntu kursam sonra silmek istesem sistemi w7 ile açıp d ye format atamaz mıyım

sena5135

sena5135

Üye
neden pardus değil?:D

aleranol

aleranol

Üye
Ona gerek yok. Eğer sadece ubuntu ile çalışıyor sonra win7 kurmak istiyorsanız win7 kurarken o disk araçları çıkar. O radan ayatlarsinzi.

KayraBey

KayraBey

Üye
Biri daha pardus dedi :zong:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Pardusuda ovuyolar ama suanlik ubuntu tercihim cunku en yaygin linux dagitimi diye biliyorum o yuzden destekliyorum :)

TheMadness

TheMadness

Üye
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Ne kadar bi alan :D

aleranol

aleranol

Üye
Bir pc alınca metalci melekin blogundan c+ öğrenicem sonra başka mekanlardan java. Birde madness abim yol yordam gosterirse apk editlemek hakkında bazı şeyler öğrenebilirim :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Bir pc alınca metalci melekin blogundan c+ öğrenicem sonra başka mekanlardan java. Birde madness abim yol yordam gosterirse apk editlemek hakkında bazı şeyler öğrenebilirim :D
benim blogumdaki dersler daha bitmedi :) pek bişey yok orda

Üst Alt