HakanSeven12
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ne konuda?
windowstaki çoğu şeyi yapabiliyorsun zaten
Bazı Programlar hala çalışmıyor özellikle windows tekelinde olanlar wine Emulatörü Her programda ve oyunda işe yaramıyor Ayrıca sistemin Genişbir kod okuryazarlığı yok. Emulatörlerle nereye kadar ?
herkesin hoşuna gitmeyebilir tabiaylarca tek işletim sistemi olarak kullansam da bir türlü ısınamadım ubuntuya.
bişey değilBilgi için TşkLer.
çık dışarı çık çık!Mac os forever
windowstaki çoğu şeyi yapabiliyorsun zatensadece oyun sıkıntılı oda steam ile bi noktaya kadar çözüm buldu
- - - Eklendi - - -
herkesin hoşuna gitmeyebilir tabi
- - - Eklendi - - -
bişey değil
oyun sorununa yakında çözüm gelebilirUbuntu şu anki haliyle
.normal internet kullanıcılarına
.çeşitli sistem geliştiricileri
.virüslerden falan korkanlar
.Açık kaynak kod olayını merak edenler ve terminali sevenler
. Benim gibi laptobu veya pcsi aşırı isinip res attığı için bikan ve pcye ihtiyacı olan kişiler
Gibi kitlelere hitap edebiliyor. Ama ben oyun oynayamayi çok seviyorum diyen bir kişi rahatça lenmis win8 kurabilir.
çık dışarı çık çık!
valla ben virüslerden bıkmıştım bide android modifikasyon işleri yüzünden bulaştım
Aslında bol bol artısı var.
Mesela görev yoneticisi. Dosya yoneticisi. Masaüstü vs. O kadar farklı kolay ve işlevselki.
valla ben virüslerden bıkmıştım bide android modifikasyon işleri yüzünden bulaştımsonra baktım baya hoşuma gidiyo windowsu kaldırıp ubuntu kurdum
virtualbox ve wine ile götürüyom ben işiİnşallah. Eğer çözüm gelirse windowsun yüzüne bakmam. Ubuntu da yazma hızı çok iyiyken windowsta 50mbps den başlayıp sürekli 20mbps ye düşüyor.
Neyse ben bi yemek yiyim gelirim
- - - Eklendi - - -
Ben genelde windowsta oyun oynarım 20gb falan windowsa ait boş alan var. Kalanı ubuntu. Ama yazın yani pc arıyorum. Şu anki dolapta parçalar halinde
zorlama yokUbuntuya geçelim diyorsun ama birçok program ubuntuda sorun oluyor ekstra patch yada programlar kullanmak zorunda kalıyoruz. Bence hereks yaptığı işe göre kendine göre seçmeli işletim sistemini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?