Kartı kapattım la nasıl alayım. kapattım derken borcu kapatmadım kartı komple kapattımKartla yiyecek içecek bi şeyler al kutlayalım @İsmail![]()

:olurbir ara kutlayak hacı![]()
hacı vAllah insan rahatlıyomuş onlar gidince 
olurhacı vAllah insan rahatlıyomuş onlar gidince
![]()
ee nabıyon la ismail @İsmailnapam la hergün sabah 9da okul var hergün bu saatlerde yatacam lan deyip nasılda yatamayışımı izliyorum ya senee nabıyon la ismail @İsmail

napam la hergün sabah 9da okul var hergün bu saatlerde yatacam lan deyip nasılda yatamayışımı izliyorum ya sen![]()
yatmadaysan gamoon gececiler 
yattım pampayatmadaysan gamoon gececiler
![]()

yattım pampa![]()
yat la yat, ben de yatacam. Gözlerim kapanıyor 7saat uyudum, korkunçlu rüya gördüm zaten
Hiç verim alamadım uykudan 
Kartı kapattım la nasıl alayım. kapattım derken borcu kapatmadım kartı komple kapattım
Al bunu peşin parayla aldım:

sende kapat abi baktım 450 kağıt borcum olmuş hemde hiçine o yüzden baya sıktım kemeri kapattımBenim borçlar bitmiyor aksine artıyor -.-Bankalar sağolsunlar her gün arayıp soruyorlar beni
Yaz abi söylüyorum 8-12-21-22-36-47Kapadım ama borçları ödemek için borç alıyorum başka yerden. Bitmez döngü![]()
Ne gördün korkunçluniye layat la yat, ben de yatacam. Gözlerim kapanıyor 7saat uyudum, korkunçlu rüya gördüm zaten
Hiç verim alamadım uykudan
![]()

Söyle gülüm korkmaboş ver![]()

Söyle gülüm korkma![]()
Korkunçluymuş yane korkacam la =P