Hayatta En çok Yapmak Istediğiniz şey

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
Hayatta En çok Yapmak Istediğiniz şey
arkadaşlar güzel bi başlık olcak
şimdi herkes sırayla hayatta en çok yapmak istediği şeyi yazsın . ... .
hayal dünyasıda olabilir ama en çok istediğiniz şey neyse onu yazın abartı olabilir
iyi düşünün kolay gelsin

ben başlıyorum

<span style="font-family:Comic Sans Ms"><span style="color:#FF0000">hayatta en çok tiesto yu görmek istedim</span></span>

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
tiestoyu mu gormek isterdin
bence ii bi secim degil

su an gercekci hedefim; mali musavir olmak..
hayal olarak prof. futbol oynak isterdim ozellikle G.Saray&#39;da

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
abi clubber adamız ya tiesto da idare eder hani

inşallah mali müşavir olursun abicim ya dualarım seninle

bende hayatımda en çok f16 ya binmek istedim . ... .

darkred

darkred

Üye
şu anda okulumu bitirip iyi bir mali müşavir olmak istiyorum daha sonra bi 206 GTİ alıp allahına kadar modifiye etmek

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
bende ehliyeti geçip 205 gt ya binmek . ... .

G_Unit

G_Unit

Üye
okulu bitirip üst kademe yönetici olmak bide çocukluğumdan beri war olan bmw sewdası ama bigün bnmde bi bmwm olacak buna yürekten inanıyorum

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
inşallah olur kardeş

bende hayırlısıyla üniversiteye girmek istiorm . ... .

alttaki sen ne istiosun?

Exalans

Exalans

Üye
lotoyu tutturmak bugün yine oynadım

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
hadi haırlısı

üstteki loto yu tutturursa bana ///M almasını istiorm
. ... .

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
Okulumu Bitirip bilgisayar mühendisi olup sonrada hiç kimsede olmayan modifiyeli bir bmw yapmak...

jeacona

jeacona

Üye
bir gün a&#351;k&#305; tatmak isterdim

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
tadarsın adamım ama aceleci olma sora acı çekersin

hayatta en çok dedemi görmek istedim . ... .

hellscream38

Üye
break dance yapabilmek isterdim tabi tam anlamıyla biraz yapsamda prof.ları gorunce sonuk kalıo

Yasminozz

Yasminozz

Üye
mevsimi hep yaz olan yemyeşil kumsalı harika olan bi adada yaşamak isterdim.....

(ıssız adada değil tabiki)

jöly

Üye
ben bugüne kadar yapmak istediğim birçok şeyi yaptım ama tek yapmayı arzuladığım, bir gün dünyayı dolaşmak isterim ayak basmadığım en küçük bir köşe bile kalmadan

hidayet

hidayet

Üye
şu anlık aklıma gelen
görünmezlik giysisi giyip mahalledeki arkadaşlara şaka yapmak

Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(jöly &#064; May 8 2006, 05&#58;40 PM) [post=330643]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben bugüne kadar yapmak istediğim birçok şeyi yaptım ama tek yapmayı arzuladığım, bir gün dünyayı dolaşmak isterim ayak basmadığım en küçük bir köşe bile kalmadan
[/b][/quote]

kankacığıma katılmadan edemiyorum. heralde hayatta en çok istediğim şeyde dünyayı baştan sona gezip yasminoz arkadaşımızın bahsettiği gibi bir adada sonumu beklemek

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
bende hayırlısıyla öss yi kazanıp iş bulup güzel ve bana göre bir bayanla evlenip kendi çapmızda güzel bi evde çocuklarımla beraber yaşamak
( galiba bunların hepsi başka baharın hayali . ... . )

Caine

Caine

Üye
bunlar hayal değil hepsi senin elinde össye girmek ve o başarının devamında gfüzel bir kariyer sahibi olmak senden gecer ama güzel ve iyi bir bayanla evlenmekde az bişey sende sonrada kaderde bitiyor. inşallah her istediğin gönlünce gerçekleşir dj arkadaşım

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
saolasın kardeşim çok saol moral için ama sevdiğim kız imkansız aşk tı biliosn artık kalbim yeni heycanlar için çarpıor . ... .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt