Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi

evetse nezman ?
hayrısa neden zamnında yokmuydu ki ?

hoss

hoss

Üye
hayır

Yasminozz

Yasminozz

Üye
hayır...çünkü romantik tarafım eksik kalmış... :D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
ee yani sizde en g]zel duygulardan kend'n'z' mahrum etmissiniz .ben cok yazdim :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ben yazmam bana yazılır.. :pro: :pro: :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
yazdık akşam yemeğinden sonra

Revengeful

Emekli Yönetici
Romantik değilim açıkcası :ehe

zaza

zaza

Üye
yazmadım gerek yoktu :D zaten şuan için sms ler yetiyor :ehe

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
dogru sms ler ama eskıden ben ornek vereyım sms varken bıle mektup yazardık cunku ne yazdıgını merak ederdık 4 sayfa bıle olsa okumaktan bıkmazdık sımdı ıse azcık uzun yazılan cumleyı okumadan cevap atıyoruz :)

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Aşk mektubu da neymiş ya yüzyüze söylemek varken?

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Yazmadım Çünkü O Zamanlar Yeni Sevgiliydik :D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
ozamanlar şimdiki gibi degildi tabı mektupta kendini insanlar rahatca ifade ediyordu şimdi kimse babasında utanmıyor yuzyuze konuşmak normal geliyor tabı

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Devir Değişti Abi , Facebook msn gibi icatlar çıktı , mektup modaydı şimdi ise internetten konuşmak moda oldu

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
mektup yerine günlük tuttum gün gün ama vermek nasip olmadı yırtıp attım

• Beğen
Tepkiler: -efşan

pelın_

hah onu ben yaptım:D guzelde yazdım m ama ıste cocugun ıkızı vardı hıc ayıramıyodum yanlışlıkla ona vermısım gunlugu :)

• Beğen
Tepkiler: -efşan

YouAreMyDreamZ

Üye
Sevgiliye Mektup , günlükden, msn'den ve diyer Online ' islermerden etkin.

Sevgilime ilk ve sanirim Son Mektubum.

Sevgilim sana bu Mektubu yazmakda fazla dozda ne uyusturucu aldim, ne hormon bozuklugu yasadim.Sevgilim hatirliyormsun , benim hatirlayipda derman dagin oldum anilari. Seninle Okulun Parkinda karsilasmisdik, yanima yaklasmisdin ve bana gülümsemisdin. Hayirdir ne oldu, neden gülüyorsun dedinde, hic demistim.
Simdi Sevgilim sana hic dedigimde, ne demek istedigimi yaziyorum. Sabahlari bir heycanla uyaniyordum, saat 5:30 olmadan uyaniyordum. Arabayla okula birakiliyordum, haftada bir kac sefer seni yolda yürürken aracla öyle devam ediyorduk. Annem, kime bakiyorsun oglum demisdi. Anlamisdi ve Susmusdu. Oglunun asik oldugunu anlamisdi, cünki her halimden belliydi. Okulda ders fazla ilgilendim alan degildi, ama sen ve seni yasiyordum Okulun siralarinda. Bir defasinda Sinif arkadasim konu konuyu acinca, Ayse'de bu masada oturuyor demisdi. Masayi incelemeye baslamisdim, belki bana bir NOT birakmisdir ümidiyle. Evet, Masa'da yazilar NOT'lar vardi ama senin yazini bilmiyordum ozamanlari. Gün gecdikce Popüler olmaya baslamisdin bu benim Canimi S..kmaya baslamisdi. Seni soracagim kimsem yokdu Okulda, hepsinin ana Konusu Sendin Sevgilim. Bir Popüler, Hit Olan birne Asik oldugumu anlamisdim. Sansimin olmadigini biliyordum. Ama her defasinda gözlerimi senden alamiyordum. Bilmem hatirlarmisin ama ben seni hic unutmadim, ben hergün her saat bugünü degil o günleri yasiyorum. Ve kendi kurdugum dünyamda beni Sevdigni biliyorum. Belki seviyorsundur belkide sevmiyorsundur ama benim kadar seviyor olabilirmisin beni Sevgilim. Ben Sana Hasatlik derecesinde Asigim desem inanmasinki zaten. Sonra Okulda bir Kiz bana asik olmusdu farkindaydim, bana yakladikca belki seninle ilgili birseyler duyarim gibilerinden Fatmaya arkadas oldum. Fazla sohbetimiz olmuyordu olmasina ama sohbet edasinda sen geliyordun yavasca armaiza , sonra bana bakiyor ve gülüyordun. Zil caldiginda hep hizla giderdim duraga , tesadüfmüdür bilmemem ama ardimdaydin cogunlukla. Hatirliyorumda Kahverengi Pantilonun vardi o gün üzerinde cizgili ve dar kesim ve Beyaz Papuclarin. Bir gün kendine yeni ayakabi almisdin benim sevdigim bir Markaydi. Arkadaslarima gitmisdim o gün. Ayse yeni ayakabi almis dedim. Ve farkina vardigimda tam 3 saat senin ayakabilarindan konusmussum. Kataloga bakiniyorum Ayakabilari alsam acaba yaskisirmi diyordum. Kiz Ayakabisi hic olurmu demislerdi. Eve gittigimde Aglamasdim. Seninle hic birseyimizin Uyum icerisinde olmiyacagini anlamasdim nihayetinde. Sonra bir gün Yagmur Yagiyordu , yagmurun altinda kacamak bakislarini yakaliyordum, hic belli etmiyordum ama seni gözlemliyordum. Yanina yaklasmisdim, hic öyle yakin olmamisdik simdiye denk. Kokunu alamamisdim Hava Yagmurluydu üzerindeki Kokuyu silp götürmüs olmali. Göz göze gelmisdik ve bayilmamak icin kendimi zor tutuyordum. Daha sonrasinda, seninle göz göze gelebilmek icin, ya asagi Kata iniyor ya Dersi kaynatiyor ya seni bir Kösede bekliyordum. Arkadaslar etrafimda ama benim varligim Offline'di, merak etme Sevgilim bugün'de öyle. Suana kadar hep OFFLIN yasadim taki seninle birlesdigimizde ON oluyorum. Aklim ve Mantigim yoklugunda Calismiyorum , simdi kendime Hasta demek istemiyorum ama Senin Hastan oldugunu biliyorum aslinda. Öyle özlemissimki gözlerine bakmayi. Hic konusmassanda gözlerime baksan son bir defa gözlerinde kaybolsam, sonra ölim istersen, yeterki Son Bir Defa bak Aysem gözlerime. Yolda yürüyorum kimseyi farketmiyorum, ne gecen araclari, ne sohbetleri, ne olup bitenleri hic birsey Yoklugunda beni mutlu edemiyorum. Ilk defa sana bir itiraf'da bulunacagim ben hala bilmiyorum senin beni sevip sevmedigini. Ben Okey'yi bile senin icin oynuyorum. Veya msn'i actigimda seni bekliyorum. Telefonumun calmiyacagini bildigim halde, gözümü alamiyorum ondan. Ama bir defa'da olsa armasdin beni, suan yine agliyorum Sevgilim. Aramistin ve Sesini duydugumda aslinda Sevgimi söylemek isterken, sana seni nasil sevdigimi anlatmak isterken, Dünyada olup bitenleri konusuyorduk. Ordamisin demisdin. Benimle ilgilenmisdin! Bunu daha hic bugüne denk yasamadim. Bana ordamisin demisdin. Agliyark gülmek nedir bilirmisin Sevgilim? Ben ögrendim. Yolda yürüken Senin yanima gelmeni sonra Seni Seviyorum demeni bekledigimi bil artik Sevgilim. Seni Sevdigim kadar Sevmiyorum bazen , madem beni sevmiyecektin neden farkli birseyler yasattirdin. Olsun ben Raziyim yeterki Sen Mutlu ol. Sevgilim anla artik, sen benim Candamarim, Nefesim, Herseyimsin. En önemlisi hem gecmisim hem gelecegimsin. Ha gelecek derken merak etme gelecegimizin olmadigini biliyorum bunuda hatirladim. Ben seni o günlerimizi unutamiyorum. Kime kizacagimi bilmiyorum, kime hangisini anlatacagimi. Ortada sen yoksun ama ben varim. Platonik Askim Aysem seni neden özledigimi bana degil gözlerime sor cünki onlar hergün senin icin agliyor. Isyanlar etmiyorum seni tanidima hala cok mutluyum Sevgilim.

Seni malesefki böyle Seviyorum Aysem

Sensiz yapamiyorum,
gözlerine bakmadan
nefes alamiyorum Aysem!

__xXx__

__xXx__

Üye
hiç yazmadım anlamam öyle şeylerden

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hort

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt