##Hayatındaki En Değer Verdiği Sayı 2002 'ye Ulaşmasını Kutluyoruz##

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
##Hayatındaki En Değer Verdiği Sayı 2002 'ye Ulaşmasını Kutluyoruz##
Konuyu açmamı Fevzi rica etti.. Konu içeriğinide o hazırladı zaten.. Çünkü daha önce kendine hiç ban atmamıştı birdenbire ne olduda ban attı herkes bilsin istedi..
Ban atmasının sebebi onun için kutlanması gereken bir güzel bir durum.. Aslında böyle bir şey hiç aklında yokmuş birdenbire son anda farkına varmış o da..
Lafı uzatmayalım bakalım neyi kutluyormuşuz
:D

Tekrarı gelmeyecek olan ilk ve son kutlama...

Bu çok özel 2002 sayısının tam anlamını bilmiyoruz ama onun için herşey demek sana şans getirmesini diliyorum fevzicim .
..

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve .eRCaN.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Değişik bir kutlama.

Umarım sana şans getirir Fevzi :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

pelın_

Konu Sahibi
Aynısını bende söledım:)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
y n s c n

y n s c n

Üye
Bu kutlamayı herkese beğeni dağıtarakta yapabilirdi ah fi,ey. ah..

Joker.

Joker.

Üye
kendine nasıl ban atılıyoki

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
kendine nasıl ban atılıyoki

Sağ üstte Kontrol Paneline Gir. Açılan sayfadan sol menüde "Forumdan uzaklaş" sekmesi var. Süreyi seç ve forumdan uzaklaşma sebebini yazıp Uzaklaş. Hepsi bu kadar.

Deneyebilirsin :)

pelın_

Konu Sahibi
ondan kolay ne var:) gecen az kalsın atıyodum ama yanlışlıkla:ehe

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Harikaydı, muhteşemdi..
Bu sayının uğuruna inandım ve gerçekten sans getirdi..
Aslında arkadaşlar bu bir sayı değil telaffuz hatası olmuş. Bu bir tarih. 2002 yılı benim için gerçek hayatın başladığı tarihtir.. Hiçbirşeyimin herşeyim olduğu tarih.. Hayatın anlam kazandığı tarih..Bi çok büyük önemi var aslında esas önemi ise FA isimli kurguladığım markamında o yıllarda kafamda oluşmasıdır..
Banlı olduğum süreçte çok güzel olgular yaşadım..
Şube müdürüme bi proje sundum kabul olma ihtimaliş yarı yarıya.. Kabul olursa Bursada bi ilki başlatmış olucağım..
En önemli gelişme ise: Çok sevdiğim herşeyim olan fıstığımı hele şükür yemeğe çıkmaya ikna edebildim.. Onunla sevgili olamicaz üzüldüm ama onu kaybetmicem bunuda garantiledim hayatımda olsun yeter o da bunu biliyor.. Vee sonunda yemeğe çıkıcaz çok seviniyprum buna .. hayatının gecesini yaşatıcaktım yaşatamadım ama en azından bu düşüncelerimi ona çok güzel bi aurorada anlatabilicem..
Şu an bile bana sorsanız : Kimle bir gün geçirmek isterdin yemek yemek eğlenmek lüks bir araçla turlamak başbaşa kalmak..
Emin olun cevabım ne angelina olurdu ne jennifer ne britney ne rihanna :)
cevabım tuğçem olurdu..
Onunla olayım yeterki belediye otobüsüylede gezeriz onunla olayım yeterki karides değilde gider çay simit yeriz :tebessüm:
2002 basit bir rakam ve tarih değil benim için bunu her gün farkederek görüyorum.. Bi gün inşallah herkese gösterme imkanını güzel allahım bana nasib eder..

Ben tarhlere ve sayılara çok önem veriyorum.. 2002 benim için çok önemli olduğu gibi tahmin ediyorum ki 2012 de tüm dünya ve insanlık için çok önemli hatta insanlık tarihinin zirvesinde bir tarih olacak.. 2012 çok şeye gebe olduğu bariz ortada.. Allah hepimize bu seneyi hayırlı eylesin her ne kadar öyle olmayacak olsada...

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN.
SHS

SHS

Üye
Allah bizede 2002. mesajı nasip etsin..
Amin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...