Samsun55'' Üye !!Burak!!' Alıntı: fark etmez burada komsular var arada gidiyom onlarla ne bulursak onu vuruyoz Genişletmek için tıkla ... kınıyorum burak seni bilinçsizce avlanman hayvanların sonunu getirecek
!!Burak!!' Alıntı: fark etmez burada komsular var arada gidiyom onlarla ne bulursak onu vuruyoz Genişletmek için tıkla ... kınıyorum burak seni bilinçsizce avlanman hayvanların sonunu getirecek
Samsun55'' Üye !!Burak!!' Alıntı: olum domuz falan çıkıyo genelde ondan bişey olmaz Genişletmek için tıkla ... öyle desene helal helal
!!Burak!!' Alıntı: olum domuz falan çıkıyo genelde ondan bişey olmaz Genişletmek için tıkla ... öyle desene helal helal
Burak Üye Samsun55''' Alıntı: öyle desene helal helal Genişletmek için tıkla ... bak vuruyolar sonra agaca asıyorlar sonra reesim çekiliyorlar yok böyle bir eziyet bende 4x4'ün arkasına çıkıp ordan izliyom
Samsun55''' Alıntı: öyle desene helal helal Genişletmek için tıkla ... bak vuruyolar sonra agaca asıyorlar sonra reesim çekiliyorlar yok böyle bir eziyet bende 4x4'ün arkasına çıkıp ordan izliyom
Samsun55'' Üye !!Burak!!' Alıntı: bak vuruyolar sonra agaca asıyorlar sonra reesim çekiliyorlar yok böyle bir eziyet bende 4x4'ün arkasına çıkıp ordan izliyom Genişletmek için tıkla ... bende gitmiştim bi keresi dedem gilin yanına köye gidince ama bizimkiler bişi bulamadıda vuramadıda
!!Burak!!' Alıntı: bak vuruyolar sonra agaca asıyorlar sonra reesim çekiliyorlar yok böyle bir eziyet bende 4x4'ün arkasına çıkıp ordan izliyom Genişletmek için tıkla ... bende gitmiştim bi keresi dedem gilin yanına köye gidince ama bizimkiler bişi bulamadıda vuramadıda
Samsun55'' Üye hayatın güzel yanı diye bunlara denir tavşana gelecek olursak valla bizim evde silah kulllanması pek beceren yok
hayatın güzel yanı diye bunlara denir tavşana gelecek olursak valla bizim evde silah kulllanması pek beceren yok
Dafny Üye Konu Sahibi !!Burak!!' Alıntı: bilen birisiyle git güzel bir tecrübe oluyor. dogayla iç içe Genişletmek için tıkla ... ben de gitmek isterdim
!!Burak!!' Alıntı: bilen birisiyle git güzel bir tecrübe oluyor. dogayla iç içe Genişletmek için tıkla ... ben de gitmek isterdim
Samsun55'' Üye !!Burak!!' Alıntı: ya gel ava gidek senle Genişletmek için tıkla ... Dafny' Alıntı: ben de gitmek isterdim Genişletmek için tıkla ... teklif etmiş zaten
!!Burak!!' Alıntı: ya gel ava gidek senle Genişletmek için tıkla ... Dafny' Alıntı: ben de gitmek isterdim Genişletmek için tıkla ... teklif etmiş zaten