Hayatımdaki Bozukluklar ve Abuk Sabuk Şeyler Beni Bulmalar :D

Sponsorlu Bağlantılar

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Hayatımdaki Bozukluklar ve Abuk Sabuk Şeyler Beni Bulmalar :D

Hafta İçi Nedense Geç Uykum Gelir :D Hafta Sonu İse Erken Uykum Gelir Bu Ne Biçim Bozukluktur Yahuu :D Bu Ara Bazı Yazı Yorumlarında Felan Fıstık Hep Şu İfadeyi Görüyorum " : DDDD " Bunun Anlamını Çözemedim Ben.. Gülüyodum, Çenem Çıktı Felan Mı :D ?

Mesela " Çok Uykum Var, Akşam Olsa da, Eve Gidip Uyusam " Aksam Olur, Uyumazsın Gece Olur 2 de Ancak Uyumaya Karar Verirsin Hep Aynı Hikaye Kesın Sizdede Bu Vardır :D

Genelde İş Yerinden Çıkıp Otobüsle Eve Giderken Artık Öyle Bi Yorgunluk Çöker Ki Üzerime Uyuyasım Gelir.. Tam Otobüste Kafanı Cama Yaslarsın ve Tam Uykuya Dalıcakken Otobüs Tümsekten Geçer O Hızla Kafanı Cama Çarparsın Yaa O An Herşey Biter Gıcıkkk Olurummm Yaaa :D

Ayrıca Otobüse Bindiğimizde Güneşin Hangi Tarafa Geleceğini Hesaplayıp Diğer Tarafa Oturanlar, Einstein'dan Daha Zekiyiz Bence :D

Hayatımm Hep Böyle Tuhaftır Yaaa Umm Mesela Sabah Telimin Alarmını Ertele Tuşuna Basmam İle Annemin Beni Uyandırmak İçin Seslenmesi Arasında Geçen Saniyelere Acaba Mutluluk Mu Denir ( O An Ağlamak İsteyesim Geliyor :D )

Bi Vatandaş Geçen Sevgilisini Telefonuna " Google " Diye Kaydetmiş.. Neymiş Efendim Aradığı Herşey Onda Varmış.. Sal*k Mısın Kızım Sen :D ?

Birşeye Şaşırır ' Oh Mu God ' Birşeye Sevinir ' Oh Mu God Ama Deprem Olunca ' Allah'ım Sen Beni Koru ' Eee Noldu Where İs Your God ? :D:D

Bunun Gibi Abuk Sabuk Durumlar, Olaylar, Enteresanlıklar Hepp Bendee Yaaa Şeytan Tüyümü Var Anlamadım Gitti..

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Tıp sana çağre bulamaz..

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Çok Acıklayıcı İdi Saağol :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Öneri ister misin ?

Mert

Mert

Üye
Ayrıca Otobüse Bindiğimizde Güneşin Hangi Tarafa Geleceğini Hesaplayıp Diğer Tarafa Oturanlar, Einstein'dan Daha Zekiyiz Bence :D
Kesinlikle:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Sen bilirsin. Ben herkese öneride bulunmam yani..

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Ayy Ayy Teşekkür Ederim :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Ne demek ya.. Sen kek yap yeter.

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Olur Ama Keklerimin İçinde İnsan Eti Parmağı Oluyor Yer Misinn :D

huri$

huri$

Üye
:ehe:ehe
yalniz degilsin :ehe
Deli yaa :ehe

huri$

huri$

Üye
huri$in de sevindi dee
bide $oyle bi$ey varr
sinirlendiklerinde derler ki .. benim kadar ta$ du$sun ba$inaa ben hala o ta$i bekliom
in$allah sevgililer gununde tek olarak du$er
bende de çok $eytan tuyu var butun aksilikler beni buluo
artik burdan surekli ara$tirma yapanlara amerikali da olabilir onlara ssesleniorum
HAYATIMIZDAKI BOZUKLUKLARIN ABUKLARIN VEDE SABUKLARIN CARESINI BULSUNLAR!!:ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
huri$in de sevindi dee
bide $oyle bi$ey varr
sinirlendiklerinde derler ki .. benim kadar ta$ du$sun ba$inaa ben hala o ta$i bekliom
in$allah sevgililer gununde tek olarak du$er
bende de çok $eytan tuyu var butun aksilikler beni buluo
artik burdan surekli ara$tirma yapanlara amerikali da olabilir onlara ssesleniorum
HAYATIMIZDAKI BOZUKLUKLARIN ABUKLARIN VEDE SABUKLARIN CARESINI BULSUNLAR!!:ehe

Hahahahhaha Bacımmm Bulamazlarrr Bencee :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Huriş in S lerine hastayım

Revengeful

Emekli Yönetici
Olsun ben huriş diyecem :hih: Sanada Melek diyecem :D

Üst Alt