Hayatı 1 Jeton !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Hayatı 1 Jeton !!


Yenikapı'da banliyö trenine kaçak binmek isteyen 11 yaşındaki Ebubekir, durumu fark eden güvenlik görevlilerinden kaçmaya çalışırken trenin altında kalarak can verdi.








Sabah'ın haberine göre İstanbul Yenikapı Tren İstasyonu'na kaçak giriş yapan 11 yaşındaki Ebubekir Cankır, güvenlik görevlisinden kaçmak isterken banliyö treninin altında kalarak can verdi. Kardeşi gözleri önünde ölen 13 yaşındaki Mücahit Cankır ise sinir krizi geçirdi. Olay yerine gelen Cankır'ın yakınlarıyla polis arasında çıkan kavgada silahlar patladı. İlköğretim okulu 6. sınıf öğrencisi Ebubekir Cankır dün ağabeyi Mücahit Cankır ve 2 arkadaşıyla yüzmek için Yeşilköy sahiline gitmek üzere Bağcılar'dan otobüsle Aksaray'a geldi. Yenikapı'ya gidip tren istasyonuna alt geçidin yanındaki duvardan tırmanarak giren 4 arkadaş rayların üzerinden yürüyerek platforma geçmek istedi. Çocukların istasyona kaçak girmek istediğini fark eden güvenlik görevlileri, duruma müdahale etmek istedi.



AYAĞI TAKILDI

Görevlilerin "Kaçmayın, buraya gelin" uyarısıyla paniğe kapılan 4 arkadaş Sirkeci yönüne kaçmaya başladı. Yaşanan kısa süreli kovalamacada 11 yaşındaki Ebubekir Cankır ayağı takılınca rayların üzerine düştü. Cankır bu sırada arkasından gelen Halkalı-Sirkeci seferini yapan Nazım Öz yönetimindeki banliyö treninin altında kaldı. Küçük bedeni parçalanan Cankır, feci şekilde can verdi. Kazanın ardından Cankır'ın ağabeyi, gözlerinin önünde ölen kardeşinin cesedi başında sinir krizi geçirdi. Cankır'ın cesedi 2 saat süren polis ve nöbetçi savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.



HAVAYA ATEŞ AÇILDI

Daha sonra olay yerine Cankır'ın babası Danyal Cankır ve bazı yakınları geldi. Kardeşinin ölümüyle şoka giren Mücahit Cankır'ın olayı anlatması üzerine baba ve diğer yakınları da sinir krizi geçirdi. Bu sırada Cankır'ın cesedini görmek isteyen yakınlarıyla polis arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine resmi üniformalı bir polis memuru havaya ateş etti. Bu arada baba Danyal Cankır'la motorize polis ekibi 'Yunus'larda görevli bir polis memuru arasında da kavga çıktı. Kavgaya Cankır'ın akrabaları ve diğer polislerin de katılımıyla kavga büyüdü. Bir süre sonra yatışan kavga Cankır'ın yakınlarından birinin polise "O.... çocuğu" demesi üzerine tekrar başladı. Olay, gelen takviye polis ekiplerinin müdahalesiyle sona erdi. Olaydan sonra makinist Nazım Öz, güvenlik görevlileri Sebahattin Yılmaz ve Sefer Canikli gözaltına alınarak Kumkapı Polis Merkezi'ne götürüldü. Bazı ajanslar çocukların trene kaçak binmek için değil, oyun oynamak için istasyonda bulunduğunu duyurdu.
 


_dumanist_

_dumanist_

Üye
Yazık yaa daha 11 yaşındaymış birde, olacak iş değil :(
 
Soneday

Soneday

Üye
ooff tüylerim diken diken oldu :ss
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Başları sağolsun...
 
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
off çok kötü oldum şimdi :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt