hayata dair iç burkan detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by şarlo

by şarlo

Üye
    Konu Sahibi
hayata dair iç burkan detaylar
hayatta karşılaştığımız bazen içimizi burkan olaylar. paylaşalım :)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Küçükken hasta olunca ilgi merkezi olurduk. Annemiz en lezzetli çorbalarını pişirirdi, babamız (nereden buluyorsa artık) mutlaka bir kedi veya kedi yavrusu bulurdu ve o nefis çorbayı içer, o kedi yavrusuyla uyurduk. Evin ilgi odağı olurduk, geceleri başımızda beklerlerdi.

İşte içimi burkan olay, bu çocukluk zamanlarını özlemek...

• Beğen
Tepkiler: ebuş... ve by şarlo
by şarlo

by şarlo

Üye
    Konu Sahibi
Küçükken hasta olunca ilgi merkezi olurduk. Annemiz en lezzetli çorbalarını pişirirdi, babamız (nereden buluyorsa artık) mutlaka bir kedi veya kedi yavrusu bulurdu ve o nefis çorbayı içer, o kedi yavrusuyla uyurduk. Evin ilgi odağı olurduk, geceleri başımızda beklerlerdi.

İşte içimi burkan olay, bu çocukluk zamanlarını özlemek...

çok acıklıymış :)

OğuzcanAbi

Üye
küçük yaşta çockların çalışması

bunun gibi mesela birde yaşlı amcaların evlerinde oturması gerekirken ayakkabı boyacılığı simit satması dır içimi burkan

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
İçimi burkan hertürlü masuma durduk yere uygulanan darp,gasp,yaralama,cinayet vs.durumlarıdır

dragic

dragic

Üye
Hayvanlara yapılan eziyetler özellikle köpeklere hiç dayanamıyorum

pelın_

okadar cok varkı en basıtı hastenede ve sokakta ınsanlara bakınca bıkotu oluyorum herkesın bı cabası sımıt satan amcalar bankta uyuyan gencler amann noluyo bıze be

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yaşlı adamları üzgün görünce çok kötü oluyorum. :(

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Büyük aile bireylerinin, eski günleri hatırlayıp bir yere bakarak ağlaması beni üzüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt