Hayallareniz Nedir Yada Hayal Kurun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Hayallareniz Nedir Yada Hayal Kurun
Benim Tek Hayalim Mutluluk:)

maxiburak

maxiburak

Üye
benim hayalimde ileride CEZ@ yla birlikte rap yapmak

omayra

Üye
Ilık rüzgar, denizle birlikte mandalin ağaçlarının kokusunu getiriyor bahçede kurduğum kahvaltı sofrasına. Çam ağaçlarının kokusu karışıyor bu karışıma. Hafif bir başdönmesi başımda, kokudan mütevellit. Ayaklarım çıplak, parmak aralarımda çimlerin serinliği... Sofrada taze sıkılmış portakal suyu, ellerimle yaptığım sıcacık gözlemelere eşlik etmeyi bekliyor sabırsılıkla. Sesleniyorum eşime ve bahçede koşuşturan iki çift küçük ayağın sahibine; "çocuklaarr sofra hazır!"

Ilık rüzgar, dolanıyor saçlarımın arasında. Kahvaltı sesini duyan kedi ve köpeğimiz de hevesleniyor. Onları unutur muyum hiç; biz kocaman bir aileyiz!

Dalga seslerinin melodisine, çocuklarımın cıvıltısı karışıyor. Eşim, kahvaltısını bitireni gezmeye götüreceğim diyor. Sofrada bir tatlı heyecan ki sormayın gitsin.

Doluşuyoruz arabamıza, herkes almış mayosunu, kovasını küreğini, kolluklarını; tam tekmil hazırız yüzmeye ve eğlenmeye :) Şarkılar söylüyoruz birlikte. O an, gözgöze geliyoruz eşimle. Birlikteliğimiz ve çocuklarımız için, aldığımız en doğru karar, yaptığımız en güzel şey diye düşünüyoruz aynı anda. Biliyoruz birbirimizin ne düşündüğünü, çünkü kelimelerin fazla geldiği, bakışlarla anlaştığımız altın çağlarımızı yaşıyoruz. İşte diyoruz, mutluluk bu.

İşte hayalimden küçük bir demet... :)

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel bir hayal hayran kaldım diyebilirim:)

kizilcali

kizilcali

Üye
rakı,balık,dost,muhabbet
ama bu günlerde 3.sü biraz zor bulunuyor
enflasyon onu vurdu galiba
kıtlık gelmiş

safakk

safakk

Üye
ilerde iyi bir meslek sahibi olmak sonra çok para kazanmak sonra ülkenin başına geçip ülkeyi eski osmanlı gücüne eriştirmek ve tüm dünyada türkçeyi evrensel bir dil yapmak:turkiye::turkiye:

fatal19ty

fatal19ty

Üye
benim hayalim bir sabah çıkıp dolaştıktan sonra zenginin olmak daha sonra o zenginlikle bir edonis alıp hava atmak ondan sonra aydında bi villa almak öss yi kazanıp odtü hava mühendisliğini okumak sonra bi kız bulup suzki gsxr 1000 ile gezmek çılgınca bir gece geçirmek saba ha kadara içip eğlenmek bukadar

FurkanBilge

Üye
kendi imparatorluğumu kurup mutlu bir sekilde yasamak

mservank

mservank

Üye
iyi bir meslek sahibi olmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt