Hayalinizdeki Telefon

100 gb dahili hafıza
zaten hafıza kartına gerek yoq da 5 terabyte kart
10000 megapixel cam
falan filan
vs..
etc..

Türkiyenin %100ünü kapsama alanı ıcıne alan bluethooth wireless hattına bağlanabılen ve ucretsız konusma ve beles internete girebılen telefondakı okuyucu sayesınde divx takılabılen zoomu 20xden fazla olabılen ve gercekten dıjıtal fotograf ve vıdeo cekebılen japonların yapmıs oldugu telefonlu kol saatinden ucuz ve sık durabilen bılekten nabzı ve tansıyonu olcebılen ve sarjı bu ozellıklere ragmen bır aya kadar gıdebılen alet aranıyorr...ister linux ister symbian ister windows olsun hepsı kabulum yeterkı ısletsınde...n:

tabiki dünyada en son telefonlarda kullanılan teknolojilerin hepsinin bir telefonda olmasını isterdim...........

ekoc

Üye
ya arkadaslar fazla abartıya gerek yok
benım kınde :
5 mp kamera
bır adet d900 hoporloru ahızede

ıkı adet 6233 hoporloru (yanlarda )
bır adet n 73 hoporloru (tepesındekı )
bır adette sonyerıcsson k750 i hoporleru (arkasında )toplam 4 hoporlor
sol alt kosede projektor 37 ekran tv seklınde duvara yansıtılacak
16 mılyon renklı ekran
cıft hat aynı anda
el fenerı olarak kullanım
ozel muzık tusları sol yan yuzde
2 gb dahılı hafıza
avı formatında vıdeo kaydı
parmak ızıne duyarlı tus kılıdı
dosya sıfrelemesı
cıft beyın
3.5mm jack gırısı ıkı adet
bataryası 2000 MA lıtyum ıyon batarya
3x optık 8 x dıjıtal zoom
ısık sensoru (aydınlık ortamda ekran ve tus ısıklarını azaltması ıcın )

bana bakkaldan sigara almaya gidennn sevgilim aradıgında benim sesim gibiii konusannnn bi telefonn istiyomm hayalimdeki bu bidee cazidesinyle bütün telefonları kendine asık edipppp kontur yollamalarını saglamasını isterimm

n98 en yakın zaman dahayalim inşallah gerçekleşir

ABARTMAYINN

BEN

32 milyon renk çözünürlüklü

8.1 MP Cameralı

4 GB dahili 8 Gb harici hafızalı

çift hoparlörlü

çift ekranlı

symbian 12 gibi

ferdix5

Üye
şimdilik Nokia N91i yeterdi

hehe artık torunlarının çocukları kullanır bunları

bana iphone olsun yeter fazlasıyla şeklimi koyarım

ince, parlak, sürgü kapak türünde,ses cıkışı en az 1000w olan,50mp kamera,10000gb dahili hafıza,20000gb hafıza kartı olan,arama yaptıgında veya mesaj attıgında kontör yemiyen,özel numaraları zorlanmadan gösteren,yeri geldiğinde altın aramak için altın dedektörü yerine gecen ve yerin 10000m aşşagısını gören,kızları o 50mp kamarayla cıplak gösteren,kendi kendine şarj olabilen,4 tane sim kart yeri olması,ceptelefonundan tv ye canlı yayın yapabilen, 879947352739476 renkli, altın kaplama bi telefonum olsun telefoncuya 10 milyon borcum olsun!!!

sokarus

Üye
1 ezan okuyan
2 sela veren
3 namaz kıldıran
4 cübbeli
5 kavuklu
e70 ama boyut yarı yarıya 3,2 mp joyistik n80 gibi wireless laptop gibi müzik 6630 şiddetinde stereo 4 hoparlör batarya 7 gün

Anıl Umut

Emekli Yönetici
8.1 mp kamera
20mbit internet hızı
dokunmatik 5'' ekran(en azından biraz küçük olur)
20x zoom (çift kamera ama)
30-40gb dahili+hafıza kartı girişi
3G
e bi de tasarım oldumu tam süper olur

Sinirsiz Hafiza
2 Kamera On Kamerasi EN AZ 5MP
Kablosuz RADYO
WİNDOWS + SYMBİAN Tüm İŞLETİM SİSTEMLERİ Bulunduran
8 MP Kamera

Başka Bişey istemem

kraldost

Üye
ben n82 hayal ediyordum aldım ama n95 kadar hızlı değil çok karsılıyor dunya kadar para saydım birde

--------------- Ekleme ---------------

yakında turkıyeye gelecek bu telefon ben tavsiye etmem size yinede siz bilirsiniz

mahony66

Üye
Bana şöle yanımda olsun yanlızlığımı alsın git dedimi gitsin gel dedimi gelsin yeter