hayalinizdeki araba hangisi ???

Valla diger arkadasların hayallerine oranla erisilebilitesi (bu ne lan) daha yüksek

Tepkiler: -efşan
fazla yükseklerde gözüm yok...
Bi tane honda s2000 im olsa yeter...
Yan canavarı mübarek

• wolkswagen golf 1.6 TDI

[*=center]

Suv Segmenti :BMW X5 M Beyaz (Hem Ağır Duruyor Hemde Hızlı 240-250 KM/H ye kadar )
Sut Segmenti : Ford F-150 Raptor
Sedan Segmenti : Brabus - Rocket 800 (Hava Filtrelerine Hastayım )
Spor Segmenti : Mercedes - Benz SL65 AMG Black Series (Araba Yeri Öpüyor Adeta)
Ufak Sedan Segmenti :Mercedes - Benz C63 AMG Black Series (Hafif Kasa ve Güçlü Motor )
Yarış Otomobili/Spor Otomobil Segmenti : Ferrari 458 Italia (Ateş Kırmızısı veya Civciv Sarısı Olsun )
Off-Road Aracı Segmenti : Mercedes - Benz G550 (Dünyada Bütün Difransiyellerin Kilitlenebildiği Tek Araba)

bu kadar yeter sanırım

- - - Eklendi - - -

• wolkswagen golf 1.6 TDI

[*=center]

evet son günlerde normal kullanım için golflerde hoşuma gitmeye başladı ama fiyatları biraz pahalı ama nede olsa WolksVagen

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;HuwiRcJFJJg]http://www.youtube.com/watch?v=HuwiRcJFJJg[/video]

Eğer Çok Param Olsaydı Bundan Başka Araba Almazdım

Ama Türkiye Şartlarında Orta Gelirli Bir Aile İçin En İdeali Wolksvagen Golf Gibi Araçlar...

Tepkiler: Amaru Shady

hiç düşünmedim ama 60 model bi Amerikan fena olmaz

- - - Eklendi - - -

edit: daha önce düşünmüşüm galiba

o arabaya hasta oluyorum ya(s2000 e)
on numara yanlıyor araba. O araba altımda olacak hiç düz gitmem veririm yanı veririm yanı
drift hastalığı var bende kaç tane arabanın el freni elimde kaldı haddi hesabı yok(BU BiRAZ abartılı olmuş olabilir) ama daha hiç arkadan itişli araç geçmedi elime bi geçsin ben yapacağımı biliyorum

Tepkiler: Amaru Shady

The East

Üye
Gurkha Lapv (Eğer böyle ünlü biri yada bi başkan olsaydım mecliste falan şöyle bir konvoy yapardım 1 öne 1 arkaya nissan navara gri 2008 ortadada bu gurkha lapv )

"bugatti"
saatte 460-470 km e kadar çikabiliyor.