DDorlion
Üye
-
Konu Sahibi
-
içimde olmazmı okadar çok isterdimki ufak bi otobüs şirketim olsun günden güne geliştireyimeğer ki gerçekten içinde varsa hayalinden asla vazgeçme
içimde olmazmı okadar çok isterdimki ufak bi otobüs şirketim olsun günden güne geliştireyim
Ne mutlu sana ki böyle güzel hedeflerin var,hedefi olan insan mutlaka başarılı olur.
Bu yaşta otobüs filosu hayal eden,büyüyünce de uçak filosu hayal eder dimiZamanla kararların değişir.
aynen dediğini yapmaya çalışacağım ama olumsuz düşünen çok sayıda insan varo zaman yapmam gereken en önemli şey Seni bu yolda ilerlerken olumsuz şeyler söyleyenlere karşı sağır olarak yoluna son hız devam etmen...
farkındayım ama umutluyumAdını bildiklerimizden bilmediklerimize kadar bir sürü firma var. İnsanlar pahalı da olsa yine bilinen firmalardan biletini alıyor. Gerçekleşmesi çok zor bir hayal. Neden olmasın?Başarılar.
çok teşekkürlerNe mutlu sana ki böyle güzel hedeflerin var,hedefi olan insan mutlaka başarılı olur.
yok bu kararlılıkla başarmak istediğim birşey değişeceğini sanmıyorum çünkü çocuksu düşüncelerden arındığıma inanıyorum ve gerçek hedefimin bu olduğunu düşünüyorum tabiki okulumuda okuyacağım yanındaBence 18ini 20ini bitirene kadar daha çok karar değiştirirsin.Daha somut işlere yönelirsin.Bir bakacaksın ki bu düşünce sana çocukça hayalden başka bir anlam taşımayacak
başarılı olucam inşallah inanıyorum teşekkürler fikrin içinKüçükken doktor, mühendis olacağım diyip başka işlere merak salan ya da yanlışlıkla başka meslek seçenler gibi bence sen de değiştirirsin fikrini
Ama hayaller güzeldir ve gerçekten istiyorsan başarılı olacağına eminim.
benim neden hiç böyle hayallerim olmadı
hayallerim oldu olmadı desem yalan söylemiş olurum ama; keşke benim de kendi işim olsa elin ağız kokusundan kurtulabilsem.
Sadece bu kadarla kalıyor. şu veya bu işi kesinlikle ilerde yapacam, yapmak için bütün imkanlarımı seferber edecem diye hiç düşünmedim. Hep hayatı akışına bırakıyorum
önümde 15 aylık koskoca bir askerlik var. Gelecekle ilgili plan yapmıyorum ve askerden sonra nabza göre şerbet vermeyi düşünüyorum. Hayal, her insanın olmazsa olmazıdır ama insan bir yerden sonra boş koymaya başlıyor. Yaptığımın iyi bir şey olmadığını kendimde biliyorum ama beni bu yola iten bir sürü sebebe boyun eğmiş durumdayım.
inşallah kararlıyım bi engelle karşılaşmadığım süreceZamanla kararların değişir.
o küçüklük hayalimdi büyüdükçe imkansız olduğunu farkettim bir uçak bile alamam ama 3 - 5 otobüs alabilirim banka kredisiylede olsaBu yaşta otobüs filosu hayal eden,büyüyünce de uçak filosu hayal eder dimi
belli olmuyor,zamanla başka bir yöne bile gidiyor düşüncelerBu yaşta otobüs filosu hayal eden,büyüyünce de uçak filosu hayal eder dimi
inşallah3-5 otobüsle otobüs firması kuramazsın :P otobüs firması olablmen için filonda en az 10 otobüs olmalıama hayalinden asla vaz gecme bence bu kararlılıkla yaparsn sen bu işi
teşekkürler inşallah başarılı olucamHayallerinin peşinden koş. Nokia Türkiye de benim hayalimdi kabul etmediler ama telefon verdiler, mutluyum.
Hayallerini takip et ve amacına ulaşmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?