Hayalim...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
geleceğin Bilgisayar mühendis adaylarını görünce seviniyorum :)

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
    Konu Sahibi
Ne mutlu:d

Utku

Utku

Üye
günde 400 soru çözüp forumda bu kadar nasıl kalıyorsun:hmmm

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
    Konu Sahibi
Utku™;3313631' Alıntı:
günde 400 soru çözüp forumda bu kadar nasıl kalıyorsun:hmmm
Ben hafta sonu giriyorum foruma arada sırada da okuldan :)
Merak etme benim her şeyim bi düzen içinde adımlarımı bile hasaplayarak atmadığm kaldı:ehe

63 mustafa

63 mustafa

Üye
bende elektrik mühendisliği okuyorum inşallah olurum şayet olmazsa elektrik öğretmenliği yaparım o da olmazsa tekniker olarak çalışırım yani alternatiflerim çok

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
    Konu Sahibi
:) süper

Dafny

Dafny

Üye
Umarım kazanırsın

mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla şöyle birşey duydum ama ne kadar dogrudur bilmem.meslek liseleri 2. bölüm görmedikleri için 1. bölüm sorularıyla mühendislige girebiliyormuş.birde üstüne 50 puan kadar ek puan veriyorlarmış.eger böyleyse:
:disko:
ben yinede çok çalışacagım.umarım ege veya celal bayar üni.sinde bilişim mühendisligi kazanırım...:smartass:

'''GecE''

'''GecE''

Üye
mİMar Olun :D

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
    Konu Sahibi
valla şöyle birşey duydum ama ne kadar dogrudur bilmem.meslek liseleri 2. bölüm görmedikleri için 1. bölüm sorularıyla mühendislige girebiliyormuş.birde üstüne 50 puan kadar ek puan veriyorlarmış.eger böyleyse:
ben yinede çok çalışacagım.umarım ege veya celal bayar üni.sinde bilişim mühendisligi kazanırım...:smartass:
inşallah:)

lise üçün yaz tatilinde ismek kursuna yazalır çizimimi geliştirirsem :naughty: %100 mimarlık olacak:D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
biz say-2 görüyoruz ama keske görmesek:D Hocaların falan hic seyinde değiliz.Say-1 den bilişim mühendisliği olmuyor(ne kadar sacma olsada) Zaten 50 puan yok ek puan 6-30 arası.Eğer mühendslik istiyorsan yurtdısına bakabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt