HaxBall - Ana Konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
HaxBall - Ana Konu
HaxBall linklerinizi, ekran görüntülerinizi bu konuya forumda kirlilik olmasın diye koyabilirsiniz.

haxball-baba konu çıkartırlarsa hiç şaşırma

Konu Sahibi
Haxball kuruyorum gelen var mı?

aklıma şöyle bi fikir geldi; haxball cıların çoğu gereksizlerde takılıyor. insanlar da bu yüzden oraya konu açma mecburiyetinde kalıyor. çünkü; oyun ve sohbet cafeye açıldığında katılım olmuyor. O yüzden de buraya açıldığında link vermeden gereksizlerde açıldığına dair haber verilsin şimdilik. örneğin; gereksiz bölümünde konu açarak beyler ben haxball ana konu da haxball oyun odası kurdum. Gelmek isteyen tıklasın deyip haxball ana konunun linki verilsin. Yani amacımız şimdilik milletin ayağını alıştırmak. Millet bakacak herkes burada paylaşııyor sonra kendileri de gelecek.
Ya da hiç uğraşmadan gereksizlere açılsın ana konumuz. O zaman daha kolay olur diye tahmin ediyorum

Tepkiler: FlaxLy
    Konu Sahibi
olur, şimdi oynayacak var mı

- - - Eklendi - - -

http://www.haxball.com/?roomid=db834f7b188bb53cd3c99659dcf91009e305019fa5e8e7a80f4ca4bdad40ee8e&pass=1 şifre maxi

random1

Üye
benim işyerinde bir halt var. kimsenin odasına giremiyorum ama kendim kuruyorum. nasıl oluyor annamadım

şifre: maxi

bence haxball diye bölüm açalım daha kapısından girilmemiş onca boş bölüm var birini haxball diye çevirebilirler yada oyun bölümüne bi kategori eklenebilir

herkes gellebilir şifre maxi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...