Havya Önerisi, Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Havya Önerisi, Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar.

Bugün ikinci Solomon havyamı da emekliye ayırdım. İlki 40 watt idi ve 1 yılda bozuldu. Sonlara doğru aşırı ısınmaya başlamıştı. Hatta sapı ele alınamıyordu. Birkaç gün içinde de gitti.

İkincisini de benim hatam diyerek yine Solomon aldım. Elimdeki uçları da değerlendirmek istediğimden bu teercihte bulundum. Bu defa 30 watt aldım. Onu da 5-6 ay kullandıktan sonra ucunu değiştirmek için somununu açtım ama çek çek uç gelmedi. Matkapla inceden de deldim. Pense ile çektim ama nafile. En son asıldım rezistans ile birlikte geldi. Hala da ucu çıkaramadım. Kesmeden biçmeden çıkmayacak. Yani o da mevta oldu.

Şimdi ise iki açıdan yardımlarınıza ihtiyacım var. Ya elimdeki iki adet solomon uca uygun başka havya alacağım ya da sağlık olsun deyip başka havyalara bakacağım.

Not: Elimde orta ve kalın işleri halletmek için tabanca havyalar var.

Uçların ölçüleri şöyle:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız




Buna uygun bildiğim kadarıyla Solomon dışında proskit var. Sizlerin bildiği başka var mı ? ilk hedefim uçları değerlendirmek. Neden derseniz. İki havya da bozuldu ama uç hala sağlamdı.



-------------



Bunların dışında şu ikisine de gözüm kayıyor.




Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız






Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sizler de hangi havyayı kullandığınızı söyler ve memnuniyetinizi belirtirseniz, en azından bir referans olabilir. Teşekkürler.
:hmmm
 

Ekli dosyalar

Benzer Konular



Üst Alt