kum kзđiśi
Üye
Havuç Reçeli tarifi
için Malzemeler :
yemeğinin hazırlanışı:
1 kg havucun kabukarını soyun.Havuçları rendeleyin.Tencereye rendelenmiş havuçları ilave edin.2 adetportakal2 greyfurt sıkın.Tencereye havuçların üzerine portakal suyu ve greyfurt suyunu ilave edin.Üzerine 2 adet elmayı rendeleyin. Havuçlar yumuşadıktan sonra üzerine toz şekri ilave edin ve kaynamaya bırakın.Havuç reçeli kaynadıktan sonra en son olarak 1 çorba kaşığı kadar sirke ilave edin.Daha sonra kavanolzara boşaltın soğudıuktan sonra kapağını kapatın
- 1 kg. havuç
- 1 kg. 250 gr. toz şeker
- portakal
- 2 greyfurt
- 2 elma
yemeğinin hazırlanışı:
1 kg havucun kabukarını soyun.Havuçları rendeleyin.Tencereye rendelenmiş havuçları ilave edin.2 adetportakal2 greyfurt sıkın.Tencereye havuçların üzerine portakal suyu ve greyfurt suyunu ilave edin.Üzerine 2 adet elmayı rendeleyin. Havuçlar yumuşadıktan sonra üzerine toz şekri ilave edin ve kaynamaya bırakın.Havuç reçeli kaynadıktan sonra en son olarak 1 çorba kaşığı kadar sirke ilave edin.Daha sonra kavanolzara boşaltın soğudıuktan sonra kapağını kapatın