Havuç Reçeli tarifi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
Havuç Reçeli tarifi
için Malzemeler :

  • 1 kg. havuç
  • 1 kg. 250 gr. toz şeker
  • portakal
  • 2 greyfurt
  • 2 elma
Havuç Reçeli

yemeğinin hazırlanışı:

1 kg havucun kabukarını soyun.Havuçları rendeleyin.Tencereye rendelenmiş havuçları ilave edin.2 adetportakal2 greyfurt sıkın.Tencereye havuçların üzerine portakal suyu ve greyfurt suyunu ilave edin.Üzerine 2 adet elmayı rendeleyin. Havuçlar yumuşadıktan sonra üzerine toz şekri ilave edin ve kaynamaya bırakın.Havuç reçeli kaynadıktan sonra en son olarak 1 çorba kaşığı kadar sirke ilave edin.Daha sonra kavanolzara boşaltın soğudıuktan sonra kapağını kapatın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
221
Baydırman
Baydırman
Cevap
1
Görüntüleme
5K
Rock Ve Roll
Cevap
0
Görüntüleme
503


Üst Alt