hava durumu widget güncellemiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
hava durumu widget güncellemiyor
arkadaslar widget güncellemiyo ya sizdede öylemi acaba ya da bi ayarımı var ??

spartuas

spartuas

Üye
BEndede güncellemiyor. Ayar olduğunuda sanmıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
napcaz peki dostum ? anlamadm gtti yav sevndk bi bizimde oldu dye güncellemyo ya....:dry: bi de kaldryorm tekrar atyorm ekrana acılmyo bu seferde kafası güzel valla widget'ın :bira2:

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
aynısı.. ramblow ile temizleme yapmaya korkuyorum ee.. çalışmıyor ondan sonra widget..dellendiriyor beni.. ben istiyoru şöyle 2 saate bir kendini güncellesin.. ayrıca güncelleme yani yerel yeri seçiyorum updating diyor güncelliyor ama benim net bağlantım hala açık kalmaya devam ediyor.. data veriyi kapayıp açmak zorunda kalıyorum. yani bağlantıyı kendim kesmek zorunda kalıyorum.. kıl oldum buna yaa :off:

spartuas

spartuas

Üye
aynısı.. ramblow ile temizleme yapmaya korkuyorum ee.. çalışmıyor ondan sonra widget..dellendiriyor beni.. ben istiyoru şöyle 2 saate bir kendini güncellesin.. ayrıca güncelleme yani yerel yeri seçiyorum updating diyor güncelliyor ama benim net bağlantım hala açık kalmaya devam ediyor.. data veriyi kapayıp açmak zorunda kalıyorum. yani bağlantıyı kendim kesmek zorunda kalıyorum.. kıl oldum buna yaa :off:

aynen aynen :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
yav sende yne güncelliyo bende o da yok ilk attgmda güncelliyo tamam bska yook :sinir 3G wlan flan hepsi acık yok güncellemyo ya......kurtulus abi çözer insallah güncellemede umudumuz o artıkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt