Hattın devrini adıma almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hattın devrini adıma almak istiyorum
Arkadaşlar merhaba.
Hattım 8 senelik 544 ile başlayan bir hat.Şu an Türkcell'de.Dün Türkcell il.mer.gittim ve hattı kendi adıma alacağımı söyledim fakat bana ilk hangi operatörde isen oraya geçiş yapıp(Vodafone'a) daha sonra kendi adıma alabileceği söylendi.Ve karşılığında bir ücret ödeyeceğimi söyledi.BTK da diyorki kesinlike ücretsiz.
Daha önce bu şekil bir devir işlemi ypan varsa bir yol gösterebilir mi?Şayet Türkcell iletişim mer. bu şekilde diretirse BTK ya şikayet edeceğim o bayiyi.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Bende Turkcell olan hattımı devir yaptırdım iş bittikten sonra 10TL verdim.Sonra başka gün bir hat daha vardı onu da büyük alışveriş mağazasının içindeki timde yaptırdım bedavaya.Herkes vurgun peşinde kim kime kitlerse...
Sende ilk olarak hattını Vodafone a taşı senin Turkcell le işin yok sonra ücretsiz açık hat devri yapılan bi bayiden işini hallettir. ( Senden ücret istemesinin nedeni hattı taşımış olman çünkü açık hatlar taşınmıyor sahibi belli değil yada yok. Para istememeleri için açık hat olduğunu ve hattın sahibini bilmediğini belirt. Eğer hat sahibiyle soyadın aynıysa bu işini zora sokabilir. )

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anladım.Hat babamın adına o zaman ücret isterler.Ben de taşımam,yeni hat alırım.
Bir iş yapacaklar minnetle yapıyorlar arkadaş ya..BTK kanunu çıkardı bunlar hala bir vurgun peşindeler.
Teşekkür ederim ilginize.

cliolar

Üye
Icretsiz ustunuze alirsaniz hattinizi operator degisimi yapamiyorsunuz 1 sene ama ucretlide bole bi sikinti yok susn bnde bu konudan muzdaribim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benimde hattım eşimin adına idi,vodafone ye taşımıştık ama ilk numara turkcell e ait olduğundan eşim hattı turkcell e taşıdı bende tek başıma gidip üzerime aldım,herhangi bir ücret ödemedim vede talep de olmadı zaten.çünki bildiğim kadarı ile 1 ekime kadar ücretsizmiş

s.ileli

s.ileli

Üye
Btk nin sitesine sikayet yaz

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ücretsiz yapabilirsin ama 544lü numara için Vodafone'lu olman gerekiyor. Ayrıca Ekim 2014'e kadar hattını taşıyamıyorsun.

Takipçi Satın Al

Üst Alt