HATTAA Agalar benim nokıa n73 var istediğim mp3 mesaj sesi yapamıyorummm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ggsmart

Üye
    Konu Sahibi
HATTAA Agalar benim nokıa n73 var istediğim mp3 mesaj sesi yapamıyorummm
Agalar benim nokıa n73 var istediğim mp3 yada wma amr mesaj sesi yapamıyorum bunu hayatı yada açığı nası gidere bilirim bilen varmı...:oke:

yusufucan

yusufucan

Üye
Konuyu Çoookk yanlış Yere Açmışsın.

unforgivennn

Üye
menu/araçlar/dosya yöneticisi ( bu adımdan sonra joysticki sağa kaydır hafıza kartı menüsüne geç) /attachments'e gir istediğin müziğin üzerine gelince seçeneklerden klasöre kopyala seçeneğini seç. seçtiğin dosyayı yine aynı yoldan hafıza kartı/ses klipleri//zil sesleri klasörüne kopyala ondan sonra ayarlardan mesaj sesini değiştirebilirsin. OK?

paçoSS

Üye
menu/araçlar/dosya yöneticisi ( bu adımdan sonra joysticki sağa kaydır hafıza kartı menüsüne geç) /attachments'e gir istediğin müziğin üzerine gelince seçeneklerden klasöre kopyala seçeneğini seç. seçtiğin dosyayı yine aynı yoldan hafıza kartı/ses klipleri//zil sesleri klasörüne kopyala ondan sonra ayarlardan mesaj sesini değiştirebilirsin. OK?
sırf bu mesajınıza tşk etmek için üye oldum birtürlü değiştiremiyordum çok tşk ederim verdiğiniz bilgi için :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş hafıza kartında zil sesleri var oraya gir dijital sesler var bütün müziklerini oraya kopyala istediğin müziği seçebilirsin..

sarı kız

Üye
cep telefonun pcle baglayabiliyorsan telefon hafızasına girip digital dosyasına gir pcden istedin müzigi sec oraya at sonra telefonun tercıhler bölümüne gir mesaj sesini ayarlarken karsınıza cıkacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt