Hatsız modda ''Tercih Değiştirilemiyor'' uyarısının sebebi nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Hatsız modda ''Tercih Değiştirilemiyor'' uyarısının sebebi nedir?
telefonu 1 yıldır kullanıyorum.. toplasan 3-4 defa yapmıştır.. ya hatsız moda alıp sonrasnda genel'e almaya çalıştığımda bu uyarıyı veriyor..ya da internet bağlantısı kesik çizgi olduğunda (bağlantı koptuğunda) bağlantıyı sonlandır dediğimde telefon bütün iletişimi kesiyor..şebeke çekiyor görünüyor ama ben fark edene kadar üzerinden 1-2 saat geçmiş oluyor..tabi çağrılar mesajlar gırla..

nedir bunun sebebi? sim kart mı programsal mı? kapa aç yaptığımda düzelen birşey..başından geçmiş tecrübe edinmiş arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim imkanın varsa başka bir sim kart la dene karttan olma ihtimali az da olsa var

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
bir kaç konu daha araştırdım harici forumlarda..çoğunluk sim karttan dolayı olduğunu hatta karttaki ani voltaj atlamasının bile yapabileceğini söylüyor..dediğin gibi başka bir sim kartla deneyim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bir dene eğer karttan ise operatörden kartını değiştir 128kb lik al

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
kart zaten 128 ama cfwden de yapmış olabilir yeni versiyonunu yükledim bakalım yapacak mı tekrar.yardımın için teşekkürler dostum :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Aynı olayı bende birkaç defa yaşadım her şey normal gözüküyor ama hiçbir bağlantı yok beni arayan ulaşamıyor internete bağlanmıyor falan kapatıp açınca düzelirdi çözümü format atmakta bulmuştum format attığımdan bu yana sorun yok, bence voltajla alakası yok yüklenen uygulamalardan biri yapıyordur çünkü formattan önce bir hayli uygulama yüklüydü.

Neden voltajla alakası yok dediğimi şöyle anlatayım, geçen speedy go yükleyeyim dedim yükledim test ettim falan kapattım programı, birkaç saat sonra müzik açtım radyo vericisini açtım telefon kilitlendi müzik çalıyor alıcı radyoda da müzik çalıyor yani her şey çalışıyor ama telefon kilitlenmiş, kapattım açtım tekrar denedim yine aynı sorun oldu radyo vericisini açtığım an kilitleniyordu speedy go uygulamasını kaldırdım düzeldi, biraz uzun oldu ama özeti şu bence yüklü uygulamalarda biri sebep oluyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
evet sonuçta CFW yüklü bende onu da söylemedim belki ondaki gömülü bir pro bu sıkıntıyı yapmış olabilir..şimdi üst versiyona geçtim gene tekrarlarsa orjinal yazılımı yükleyeceğim. neyse ki çok nadir yaşadım bu sorunu..habire yapsa soğurdum telefondan :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
konu kirliliği olmasın diye kendi konumu hortlattım :)

aynı sorun belle refresh ile başıma geldi..foursquare ile check in yaparken bağlantı zayıftı..sonra konumu bulmak için uğraştı epey ama ben kapadım yarıda.eve geldiğimde telefonun int. e bağlanmadığını farkettim..tabi hemen hatsıza alma ardından genel tercih seçiminde ''tercih değiştirilemiyor'' uyarısı..bellede de yapıyordu ara sıra. refreshte de yaptı bugün. karttan diyeceğim ama daha 2 yıllık kart hiç tak çıkar yapmadım 128 kb lik kart.

jakabey

Üye
arkadaşlar bende internet bağlantısını açıp kapatıyordum m birkaç kez arayanların ulaşamadığını farkettim bugünse interneti açıp kapadıktan sonra hat bi daha hiç gelmedi başka telefonda da denedim yine açılmadı telefon gittim kartı değiştirdim manyetik alanda çok kaldığında da yapabiliyor dedi bunu vodafone bayi bu iki oldu kart yuvasından da olabilirmi diye de düşünüyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
yeni simden sonra oldu mu peki? bende sim kart değiştirebilirim eğer olmadı ise

mcmaske1991

Üye
arkadaşlar benim telde hatsız tercihte takılıp kalıo genele alırken kitlio tel neden acaba

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
aylar önce açmıştım konuyu ama tam çözüm bulamadık..yazılımsal veya da sim kart sorunu gibi görünüyor..şu an muallakta

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çift modda mı kullanıyorsunuz

Scuderia.

Scuderia.

Üye
evet bende çift modda kullanıyorum bendede oluyor :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tek moda alıp birde öyle deneyin sonuç nedir bakalım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
bende tek modda epeydir sorun yok. çift mod olunca neden böyle yapıyor peki?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çift şebeke aradıgı için aşırı yük bindigi için yapabilir

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
doğrudur.böyle şeyler de hep nokiada olur zaten :)u

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
OFW kullaniyorum arada bana da oluyo operator sim kartla da alakasi yok

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
neden acaba neden :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt