Hatlarımız karısıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jomolocco

Jomolocco

Üye
    Konu Sahibi
Hatlarımız karısıyor
iyi aksamlar herkese bizim evin sorunu su günlerde ev telefon numaramız ile turkcell li bir vatandasın hattının karısması..
söyleki;
ben kendi evimi cep telefonum ile yada baska bir telefon la aradıgımda iyi iyi hayat dolu dolu hayat simdi turkcell ile baglan hayata sloganı (dıt dıt derken arada müzik calması yani) cıkıyor..
Demin tekrar aradagımda karsıma bir adam cıktı..sordum bizim evin numarasını aradıgımız zaman sizinki calıyor..Nerden aldıgınız hattı nerde oturuyorsunuz dedim yüzüme kapadı..galiba beni tuzak firma gibi bisi zannetti.Bu is canımı sıkıyor acıkcası cünkü ev telefonuma günün büyük bir zamanı insanlar ulasamıyor..
kendi ev telefonum kablosuz arama ya bastıgımda cızırtılı bir ses ile mesgül calıor..kablolu telefon hic calısmıyor..Napmam gerekiyor.
simdiden tesekkürlerimi iletir iyi aksamlar dilerim:islik

bilal927

Üye
iyi aksamlar herkese bizim evin sorunu su günlerde ev telefon numaramız ile turkcell li bir vatandasın hattının karısması..
söyleki;
ben kendi evimi cep telefonum ile yada baska bir telefon la aradıgımda iyi iyi hayat dolu dolu hayat simdi turkcell ile baglan hayata sloganı (dıt dıt derken arada müzik calması yani) cıkıyor..
Demin tekrar aradagımda karsıma bir adam cıktı..sordum bizim evin numarasını aradıgımız zaman sizinki calıyor..Nerden aldıgınız hattı nerde oturuyorsunuz dedim yüzüme kapadı..galiba beni tuzak firma gibi bisi zannetti.Bu is canımı sıkıyor acıkcası cünkü ev telefonuma günün büyük bir zamanı insanlar ulasamıyor..
kendi ev telefonum kablosuz arama ya bastıgımda cızırtılı bir ses ile mesgül calıor..kablolu telefon hic calısmıyor..Napmam gerekiyor.
simdiden tesekkürlerimi iletir iyi aksamlar dilerim:islik

Arkadaşım Ev Telefonun, Bir Turkcell Numarası ile Karışıyor Olması İmkansız.
Senin Telefonunu Biri Bilerek yada Bilmeden Bir Turkcell Numarasına Yönlendirmiş Olabilir.
Bence Telefonundan Bütün Yönlendirmeleri İptal Edersen Sorun Çözülür. :oke:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
    Konu Sahibi
tamamda biz adamı tanımıyorz.üstelik telefonumuz calısmıyor telsiz olanda cızırtılı ses verior.ayrıca telefonumuzda yönlendirme destegi yok

maxirabit

maxirabit

Üye
Telefonda bir gariplik olmasın numaralara basarken yanlış numarayı tuşluyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt