Ben yatağının altında buldun sanmıştım :d:
TheLastWarrior Üye Kayahan14' Alıntı: Ben yatağının altında buldun sanmıştım Genişletmek için tıkla ... ilk başta orda aradım ama bulamadım
Kayahan14' Alıntı: Ben yatağının altında buldun sanmıştım Genişletmek için tıkla ... ilk başta orda aradım ama bulamadım
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap sincarezindan' Alıntı: bu gerçek olamaz Genişletmek için tıkla ... Gerçek değil zaten copy paste o. Gerçeği 2010 da mı ne yaşandı. Bizzat şahit oldum dh'de. - - - Eklendi - - - ahmetkartal' Alıntı: 3310 melodisi galiba Genişletmek için tıkla ... Bence de veya cep telefonu parazitini müzik sandı herhalde
sincarezindan' Alıntı: bu gerçek olamaz Genişletmek için tıkla ... Gerçek değil zaten copy paste o. Gerçeği 2010 da mı ne yaşandı. Bizzat şahit oldum dh'de. - - - Eklendi - - - ahmetkartal' Alıntı: 3310 melodisi galiba Genişletmek için tıkla ... Bence de veya cep telefonu parazitini müzik sandı herhalde
Süleyman Üye 'Enver'' Alıntı: Gerçek değil zaten copy paste o. Gerçeği 2010 da mı ne yaşandı. Bizzat şahit oldum dh'de. - - - Eklendi - - - Bence de veya cep telefonu parazitini müzik sandı herhalde Genişletmek için tıkla ... ben de gerçeğini görmüştüm sonradan bu konuyu açınca bunu buldum aynısı diye yazdım
'Enver'' Alıntı: Gerçek değil zaten copy paste o. Gerçeği 2010 da mı ne yaşandı. Bizzat şahit oldum dh'de. - - - Eklendi - - - Bence de veya cep telefonu parazitini müzik sandı herhalde Genişletmek için tıkla ... ben de gerçeğini görmüştüm sonradan bu konuyu açınca bunu buldum aynısı diye yazdım