Hattimi yarin pttcell tasiyacam kac gunde acilir arkadaslar
marist Üye Pek bilgim yok. Ama arkadaş aveadan vodafone geçti 5 günde, biride vodafoneden turkcelle geçti 7 günde yani pek emin değilim.
Pek bilgim yok. Ama arkadaş aveadan vodafone geçti 5 günde, biride vodafoneden turkcelle geçti 7 günde yani pek emin değilim.
phasan Üye Konu Sahibi ben aveadan türkcell hattımı taşıdım 7 gunde acıldı bugun pttcel taşıcam hattımı
marist Üye phasan' Alıntı: 6 gunde acilir ptt tasidim hatti Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun.
cedit52 Üye hayirli olsun 5-7 gun suru yor. avea dan tasirsan bimcell.e yada pttcel.e 1 gunde tasiniyor nede olsa onlarda avea. herhangi bi hattan turcell'e taşırsın 3 4 günde geçiyor turkcell diğer operatörlerden numara almakta daha usta
hayirli olsun 5-7 gun suru yor. avea dan tasirsan bimcell.e yada pttcel.e 1 gunde tasiniyor nede olsa onlarda avea. herhangi bi hattan turcell'e taşırsın 3 4 günde geçiyor turkcell diğer operatörlerden numara almakta daha usta
47MaDo47 Üye Bence en fazla 7 günde tasınır. Ne acelen var ki kardesım sen gec tasınacagı gün tasınır
phasan Üye Konu Sahibi Sorun yokda pttcel facebook sayfasinda okudum 10 gunde acilmasini bekleyenler var mis