Püf Noktası Hat problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Hat problemi
Arkadaşlar bazen çekmiyo kapatıp açmayıncada düzelmiyo bunu 4 5 kez yapıncada sinirleniyorum. Hani biraz çekmese bile kendi kendine geri gelmesi lazım kapatıp açmak nedir ya. Arayan ulaşamıyo sms ler falan gelmiyo. Bazende wife da takılıp kapatınca çekmemeye başlıyo. Bildirim çubuğunda bazen avea bazende net bağlantısı yok yazıyo olmaması normal çünkü mobil veri hep kapalı ama avea yazması gerekmezmi. Çekmeme sorunu nedir sizce?Yardım edebilecek yokmu

phasan

phasan

Üye
Telefon ne arkadasım

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Belirli bir yerde ise çekmiyor olabilir.

phasan

phasan

Üye
Telefonda farklı hat gsm denedın mı

phasan

phasan

Üye
Turkcell ve vodafon hattı olan bırıyle denersenız daha ıyı olur

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda sorun varmıdır garantiyede göndermek istemiyorum ama.

yusuf1998x

Üye
farklı hatlarla deneyip sorunun hatta olup olmadığına bak. Eğer hattaysa bölgede çekim gücü azmı ona bak eğer çekim gücü iyise sim kartında sorun olur. Eğer hattan değilse başka hatlardada aynısı oluyorsa büyük ihtimal telefonun yazılımında sorun vardır yada kart girişi slotunda

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
farklı hatlarla deneyip sorunun hatta olup olmadığına bak. Eğer hattaysa bölgede çekim gücü azmı ona bak eğer çekim gücü iyise sim kartında sorun olur. Eğer hattan değilse başka hatlardada aynısı oluyorsa büyük ihtimal telefonun yazılımında sorun vardır yada kart girişi slotunda
Kart giriş slotunda olsa hiç çekmemesi gerekir ama. Yazılımdanda olabilir wife açık gezip kapatıncada oluyo bazen.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
tabi bu arada üzülerek şunuda belirtmekte fayda var klonlanan cihazlarda bu yaşanabiliyor 3-5 gün sonra tamamen gidebilir

yusuf1998x

Üye
arkadaşık dediği olabilir ama sen bence en basit yol olarak farklı bir hat dene

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Klonlanmış olamaz. Çünkü sıfır alındı ve alındığından beri bende alındığından beride bu sorunu yaşıyorum. şuanda çekim gücü sıfır

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Klonlanmış olamaz. Çünkü sıfır alındı ve alındığından beri bende alındığından beride bu sorunu yaşıyorum. şuanda çekim gücü sıfır

bende senin gibi lumia 920 sıfır olarak garanti fatura lı olarak aldım ama şuanda ruhuna Fatiha okudum inşallah senin başına gelmemiştir aynen bende şöyle olmuştu senin gibi hat gidip geliyordu cihaz kapa aç sim var bir gün sonra Bi bakıyorum yine sim yok diyor kapa aç geliyor simdemi sıkıntı var diye sim değiştirme kararı aldım Avea bayisinden yeni sim taktık 1 saat öncesinde görüşme yaptığım 920 m simi hiç görmez oldu sim yuvası mı arızalandı derken sonuç imei liniz başka cihaza klonlanmıştır..Allahım kimsenin başına vermesin

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Ama bu mesajla bilgi geliyo demi bana öyle bişeyde gelmedi. Teknosadan almıştım.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Ama bu mesajla bilgi geliyo demi bana öyle bişeyde gelmedi. Teknosadan almıştım.
msj gelmeden başlamıştı msj geldiğinde direk kapatılıyor zaten hiç kullanamıyorsun önce TİB tarafından tespit ediliyor cihazın kapatma işlemi yapılana kadar kullanıyorsun ama böyle sorunlu olarak ..bana msj gelmedi direk kapatıldı

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
İyide benden başkasının eline geçmedi hiç.Bide şimdi wife açıyorum çekim gücü azalmaya başlıyo

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
İyide benden başkasının eline geçmedi hiç.Bide şimdi wife açıyorum çekim gücü azalmaya başlıyo
birinin eline geçmesine gerek yok sonuçta 15 hane milyonda birde olsa birileri birilerinin canını yakıyor

Invoke

Invoke

Üye
Farklı hat ile dene bir, sonuca göre hareket edersin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt