Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hat devir işlemi
Sponsorlu Bağlantılar
ACROPHO3i4
Üye
DEVİR İŞLEMİ gerçekleştirildimi?
Gerçekleştirildiyse 8 TL karsılıgında YEDEK SIM KART alabılırsınız avea bayılerınden..
dedeminoglu
Üye
Konu Sahibi
Işin kötü yanı o hocam ya...devir işlemi gerçekleştirilemedi...hat benim başkasının üzerine kayıtl ne sinir bozucu...şu an o kişiyi bulamıyorum malesef...
ACROPHO3i4
Üye
Açık hat aldınız vakti zamanında sanırım. Dilekçe ile kabul olmadı ise bu yapmış oldugunuz işlem.
Maslak genel merkez'e gidip bire bir Aktivasyon bölümü ile gorusmenızı tavsıye ederım.
İyi Akşamlar..
dedeminoglu
Üye
Konu Sahibi
Yani 2007 yılında aldım ama açık olup olmadığı hakkında hic bir fikrim yoktu.ta ki avea ya bir mail atana kadar.mail ime gelen cevap metninde sayın diyerek başlayıp baska kişinin isminin yazdığını görünce anladım.faks gönderme şansım olmadı fakat.müşteri hizmetleri ile kac kez görüştüm.onlar da bana o kişiyi bul diyolar.ben nerden bulacam tanımadiğim bi kisiyi.bir de açık hat olduğunu başka nasil anlayabiliriz hocam.
Hocam ben hem avea hem vodafone kullanıyorum.tek telefon kullandigım için bazen vodafone bazen avea hattımi takiyodum telefona.en son da vodafone hattım takılı idi avea hattım ise nerdeydi bilemiyorum.evi aradım taradım bulamadım
Canın sağolsun hocam takma bu kadar boşver gitsin. Tek senin başına gelen birşey değil. Belki bu bahane ile daha güzel ve kendi adına bir hat alırsın kafan rahat eder
dedeminoglu
Üye
Konu Sahibi
aslında hat şu an yanıbaşımda sayılırşöyle ki hocam lambirleri bilirsin dimi..hat lambir ve duvar arasına düştü