Hat devir işlemi

Sponsorlu Bağlantılar

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Hat devir işlemi
Yaklaşık 5 yıldır kullanmakta olduğum avea hattımın başka bir şahsın üzerine kayıtlı olduğunu öğrendim.Halbu ki hattı sıfır alıp kullanmaya başlamıştım.Bu duruma kayıtsız kalmayip avea müşteri hizmetleri ile iletişime geçip kendilerine durumumu beyan ettim.Fakat buna rağmen kendilerinin bu konu hakkında yardımcı olamayacaklarini ve hat şu an kimin üzerine kayıtlı görünüyorsa o şahsı bulup hat devir teslim işleminin yapılmasının gerektiğini söylediler.Şimdi asıl soruna gelelim:hattımın şu an hangi isim üzerine kayıtlı olduğunu biliyorum fakat o kişiyi tanımıyorum.Ben bu kişiyi nasil bulup hattımı kendi üzerime alabilirim.Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var..teşekkürler..

llovell

llovell

Üye
hattını faturalı yap 1 ay odeme faturayı o kişi bulunur :D

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Hattın açık hat durumunda ve bu durumunda en iyi yol kendi adına yeni bir hat almak :oke:

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
:):) faturalı yapıp ödememek olmaz be hocam..:)

----------Eklendi @ 15:30:03 ---------- Yazıldı @ 15:28:36 ----------

Bu hattı(mı):) 5 yıldan beri kullanıyorum o yüzden yeni bi hat almak çevremdeki insanlara tek tek numarayı vermek uzun iş.

----------Eklendi @ 15:30:43 ---------- Yazıldı @ 15:30:03 ----------

Yani o kişiyi bulmak için hiç bir çözüm yok mu ?

gölgee_65

gölgee_65

Üye
5 yıldır bu hattı kullanıyorum çevrem bunu biliyor değiştirirsem herkese haber vermek zor olur diyorsun ama adamı bulmak çok zor ve bir gün bu adam böyle bir hattı olduğunu öğrenirse ister iptal eder ister başka operatöre taşır ve sen de hiçbir hak iddia edemezsin sonra ortada kalırsın. Bence bi 5 yıl daha geçmeden kendi adına yeni bir hat al ve kafan rahat olsun :oke:
Çünkü zaman geçtikçe çevren daha da genişliyor ve numara değiştirmek senin için daha da zor olacaktır.
Burada yaşayan bir tecrübe anlatıyor :D

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
:):) hani sana hak vermemek elde değil kardeş...çok doğru söylüyorsun ama yine de ben bi umut diyorum:)muhakkak bir yolu olmalı diye düşünüyorum hocam.:)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Ben sadece fikrimi söyledim. Tabi ki adamı bulursan ya da başka bir şekilde hattı üzerine alırsan daha güzel olur. Çünkü biliyorum öyle kolay değil 5 yıllık hattını kır at yeni numara al. Ben 3 yıllık hattımı değiştirene kadar duman oldum bu yüzden sana hak veriyorum çok zor işin ama şu an tek ve en yakın yol yeni hat almak görünüyor :)

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
:):) fikrine saygı duyuyorum ve dikkatlice okudum hocam...valla kolay olmadığı icin kırmak istemiyorum...bakalim belki baska ilginç çözüm vardır:)

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
:):) umut her zaman iyidir diye düşünüyorum:)

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Umut iyi bir şeydir ama bu hattın sahibini bulma konusunda da umudum kesiliyor gibi.

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye
Merhaba;

2009 YILINDAN itibaren açkık hatlara işlem kesinlikle operatörlerden işlem yapılmamaktadır.
İşlem yapılabilmesi için gerekli dilekçeyi avea iletişim merkezine iletilmesi durumunda yardımcı olunabilir.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu gerekli dilekçe nedir hocam.dilekçenin içeriği hakkında bilgi verir misiniz?

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye
MERHABA;

DİLEKÇE AVEA İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. DİKKATİNE şeklinde.

Şikayet yazılarak +90 478 68 78 'e faxlanması gerekir.
Akabinde 48 saat sonra avea sistemi faxları ekrandan görürler.
Takip edilebilmesi açısındanda iletişim için cep tel verilmesi zorunludur.

TŞK.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Yardım için teşekkürler...bir de dilekçeyi deneyeyim bakalim faydalı olacak.fakat ben daha önce müşteri hizmetleriyle bi kaç kez görüşme yaptım.bana şunu söylediler:hat şu an kimin üzerine ise o kişiyi bulup devir işlemi yaptırmalisiniz dediler. Yardımları dokunmadı yani.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda olan oldu ve hattımı kaybettim.:(

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye
İyi AkşamLar...
Kaybetmeden kastınız nedir?

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben hem avea hem vodafone kullanıyorum.tek telefon kullandigım için bazen vodafone bazen avea hattımi takiyodum telefona.en son da vodafone hattım takılı idi avea hattım ise nerdeydi bilemiyorum.evi aradım taradım bulamadım:(:(

Takipçi Satın Al

Üst Alt