Hastane sapığına dayak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Hastane sapığına dayak!

[h=2]İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sapık paniği yaşandı.[/h]
Özel bir şirkette çalışan H.B. tomografi çektirmek için önceki gün sabah saatlerinde hastaneye gitti. Diğer hastalarla birlikte numara almak için sıraya giren genç kadının arkasına Ercan B. yanaştı. Sapık, H.B.’ye doğru yaklaşıp sürtünmeye başladı. H.B. önce olayın kalabalıktan kaynaklandığını düşündü. Ancak arkasına baktığında tacizcinin cinsel organını gördü. Çığlık atan talihsiz kadının imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti. Sapığı pantolonunun fermuarını çekemeden darp etmeye başlayan öfkeli kalabalık, linç girişiminde bulundu. Güvenlik görevlileri, tacizciyi öfkeli vatandaşların elinden kurtardı. Gözaltına alınan Ercan B., sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

• Beğen
Tepkiler: pesimistical

coolasker54

coolasker54

Üye
Başlığı görünce "oh yakışır." dedim. Haberi okurken kahkahalara boğuldum. :ehe

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Başlığı görünce "oh yakışır." dedim. Haberi okurken kahkahalara boğuldum. :ehe

Katılıyorum;"H.B. önce olayın kalabalıktan kaynaklandığını düşündü. Ancak arkasına baktığında tacizcinin cinsel organını gördü." şaka gibi ya.

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Katılıyorum;"H.B. önce olayın kalabalıktan kaynaklandığını düşündü. Ancak arkasına baktığında tacizcinin cinsel organını gördü." şaka gibi ya.

dershanede ders anında kahkahayi basinca biran deli zannettiler beni :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: Jrcan1
Mert045

Mert045

Üye
Sapığı
pantolonunun fermuarını çekemeden darp etmeye
başlayan öfkeli kalabalık, linç girişiminde bulundu. :zuhaha:

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Jrcan1

Jrcan1

Üye
:kop: :kop: adama bak ortalık yerde yapılacak iş mi ?? :kop:

spy ghost

spy ghost

Üye
haseki yani bu istanbulun eski hastahanelerinden ilçe gibi hastahane ,çok değişik tipler , hani evin yoksa git yat (bunu yapanı gördüm)

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
haseki yani bu istanbulun eski hastahanelerinden ilçe gibi hastahane ,çok değişik tipler , hani evin yoksa git yat (bunu yapanı gördüm)

Enteresan ve gerçekten de şaşırtıcı;ben evet diyorum.

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye

Enteresan ve gerçekten de şaşırtıcı;ben evet diyorum.
keşke bir kere gelseniz de görseniz bazen ilgilenmeyen görevliler nerdeyse su kaybından ölüme yakın olan hastayı sedyeye yatırıp saatlerce bekletmeler değişik bir hastahane

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
keşke bir kere gelseniz de görseniz bazen ilgilenmeyen görevliler nerdeyse su kaybından ölüme yakın olan hastayı sedyeye yatırıp saatlerce bekletmeler değişik bir hastahane

Olay gittikçe garip bi hal almaya başladı,nası bi hastahaneymiş bu Haseki Devlet Hastahanesi ya?

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
gelin görün :) istanbul,fatih caddesinde (2.dönem karnesi kötü olanlar tavsiyelidir acilin karşısındaki o boş yerde konaklarsınız :ehe )

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
gelin gelin enteresan ama konaklamalık yerdir :ehe

spy ghost

spy ghost

Üye
bi ara ziyaret edin bunun gibi yerleri İstanbul'un böyle güzel,enteresan yerlerini :ehe

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
geldiğiniz zaman çağırın beraber çalışırız sopa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...