AIS
Üye
Sordum sadeceSanane![]()

Sordum sadeceSanane![]()

Sadece yazdım sadeceSananeyazdım sadece
![]()

Niye sinirleniyorsun?Hayır sonunda "" de vardı
![]()
Noluyo kardeşim ne bu tantana?Hayır sonunda "" de vardı
![]()
Bilmiyorum. O mesajı ben yazmıştım ama ne zaman yazdım hatırlamıyorumNoluyo kardeşim ne bu tantana?
Eyvallah bi daha olmasınBilmiyorum. O mesajı ben yazmıştım ama ne zaman yazdım hatırlamıyorum
Dayanamıyooooom
Tamam hocam kusura bakma. İstersen bakabilirsin kendi tercihinEyvallah bi daha olmasın

Göz yasağı yok yaTamam hocam kusura bakma. İstersen bakabilirsin kendi tercihin![]()

Tamam yoksa o zaman olsunGöz yasağı yok ya![]()
Hafifim hafifsin hafif
Çok yasakçı gördüm siziTamam yoksa o zaman olsun
Aynen benim adım yasakÇok yasakçı gördüm sizi
Türkiyede sizi çok çiğniyorlar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz bay yasak bey?Aynen benim adım yasak
Onlar beni çiğnedikce dahada büyüyorum. Küçük sakızı çiğnedikte nasıl büyüyorsa bende öyleyim. Yani demek istediğim onlar beni küçümsetmiyor. Kaybeden onlar.Türkiyede sizi çok çiğniyorlar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz bay yasak bey?
Arada çiğnemek zorunda kalıyorum ama hafif nedenlerle hakkınızı helal edinizOnlar beni çiğnedikce dahada büyüyorum. Küçük sakızı çiğnedikte nasıl büyüyorsa bende öyleyim. Yani demek istediğim onlar beni küçümsetmiyor. Kaybeden onlar.
Helal olsun kardeşim.Arada çiğnemek zorunda kalıyorum ama hafif nedenlerle hakkınızı helal ediniz