Aynen doğru Yuğ sen demek rayıt sağ mıydı sol muydu unuttum tihink ne demektir abi :hmmm
ModX Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Aynen doğru Genişletmek için tıkla ... Yuğ sen demek rayıt sağ mıydı sol muydu unuttum tihink ne demektir abi
TurkSaw' Alıntı: Aynen doğru Genişletmek için tıkla ... Yuğ sen demek rayıt sağ mıydı sol muydu unuttum tihink ne demektir abi
AIS Üye Genc007' Alıntı: Yuğ sen demek rayıt sağ mıydı sol muydu unuttum tihink ne demektir abi Genişletmek için tıkla ... Düşünmek
Genc007' Alıntı: Yuğ sen demek rayıt sağ mıydı sol muydu unuttum tihink ne demektir abi Genişletmek için tıkla ... Düşünmek
ModX Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Düşünmek Genişletmek için tıkla ... Sen sağlı sollu düşünüyorsun böylelikle doğruyu buluyorsun diyorsun bana öyle mi abi
TurkSaw' Alıntı: Düşünmek Genişletmek için tıkla ... Sen sağlı sollu düşünüyorsun böylelikle doğruyu buluyorsun diyorsun bana öyle mi abi
AIS Üye Genc007' Alıntı: Sen sağlı sollu düşünüyorsun böylelikle doğruyu buluyorsun diyorsun bana öyle mi abi Genişletmek için tıkla ... Hayır sen doğru düşünüyorsun yazdım.
Genc007' Alıntı: Sen sağlı sollu düşünüyorsun böylelikle doğruyu buluyorsun diyorsun bana öyle mi abi Genişletmek için tıkla ... Hayır sen doğru düşünüyorsun yazdım.
ModX Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Hayır sen doğru düşünüyorsun yazdım. Genişletmek için tıkla ... Ben de onu diyorum abi
TurkSaw' Alıntı: Hayır sen doğru düşünüyorsun yazdım. Genişletmek için tıkla ... Ben de onu diyorum abi
ModX Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: I want to sleep Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi gözümsün
ModX Moderator Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Sincapmış. Genişletmek için tıkla ... Nasıl arazi olduğu şimdi anlaşıldı