haritam acılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuncay1783

Üye
    Konu Sahibi
haritam acılmıyor
selamlar arkadaslar... n95 cep telime versiyon yükselttim. daha sonra yeni sürüm haritayı kurdum. fakat sokakları göremiyorum. gps baglanıyorum. fakat yinede soklar ve caddeler acılmıyor. yardımcı olursanız cok sevinirim :vur şimdiden tesekkürler

nozden

nozden

Üye
bdende de aynı sorun gps çalısmıyo

tuncay1783

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar tamamdır yaptım... gerek kalmadı..... nokia.com dan bile indirdim.
teli usb ile bile bagladım.. ondan sonra kendiliginden tele yükledi... hersey normal oldu... arkadasım bak bu siteden intir ve bilgisarayına kur sora teli bilgisayara bagla. gerisine karısma...

--------------- Ekleme ---------------

3 günlük bedava sürümüde indirdim. canavar gibi calısıyor şimdi... güncelleme harika olmus..
sesli komut veriyor.. şimdi sağ dön 100 metre sonra sola dön bir bayan sesi arkadaslar şiddele tavsiye ediyorum....
bu adresden Nokia Map Loader v1,3 indirim ve bilgisayarınıza kurun..

bankaman

Üye
yha arkadaşım benim telefona map programını yükledim bilgisayar için gerekli olanıda yükledim ama bilgisayar için olanı açılmıyor telefonu takıyorum veri aktarma moduna alıyorum olmuyor hafıza kartını takıyorum kart okuyucuyla olmuyor açılmıyor programm lütfen yardımcı olun ... N95

jatvalca

jatvalca

Üye
kardeşim şu haritalar nasıl yaptığını banada anlatırmısın kısaca
ben bi denedim wapa bağlandı baya bi kontörümü sömürdü bende kızdım bi daha açmadım

murit10

Üye
arkadaşlar map loader yükledim telefonu bağladım açtım no device service hatası verdi ama çözümünü buldum kendinize nokia pc suitin son sürümünü yükleyin içinde haritalar kısmı var oradan açabilirsiniz

işte size link:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...