Haritalar. Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
Haritalar. Yardım!
arkadaşlar telefonum n8. Az önce haritaları güncelledm. Güncellemeden önce 3.08 02'idi. Simdi 3.08 04. Lakin Güncellemeden önce yer bulma ile ilgili bir problem yoktu tam doğru adresi hızlı bi şekilde bulabilirdi. Güncellemeden sonra saçma sapan yerler buluyor. Hatta bulamıyor. Nasıl düzeltebilirm yardım eder misiniz?

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
Yav yok mu yardım edecek biri?!

ciritcioglu

Üye
konumalama yöntemi olarak ne kullanıyorsun sadece telefonun dahili gps sini mi belirtirsen yardımcı olurum

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
dahili ve yardıml gps kullanıyorum dostum.

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
kimse mi bakmaz bi konuya arkadaş yav

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kimse mi bakmaz bi konuya arkadaş yav

güncellemeden sonra ilk kullanımda acık alanda bir kere çevrimiçi kullanmalısın sonraki kullanımlarda çevrimdışı da olsan önemli degil yeterki uyduyu görsün

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
denedim ortak ama hep ayrı yerleri ve çok saçma yerleri buluyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
denedim ortak ama hep ayrı yerleri ve çok saçma yerleri buluyor.

üstte uydu işareti çıkıyormu bide tel güç tasarruf modunda olmasın sebeke sinyali zayıf gelirse uyduyuda yanıltabilir sürekli baz istasyyonu degiştirdigi için

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
evet üstte uydu işareti çıkıyor. Güncellemeden önce ki aynı ayarlar. Güncelledikten sonra sorun vermeye başladı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla dostum baskada bi ayarı yok bu zıkkımın sygic olsa bin çeşit ayarı var format at tekrar yükle belki güncelleme sırasında bir hata oluşmuştur

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
nokia haritalar belle için olan 3.08 kurulumundan sonra sorun çıkardı ya.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Dostum birde şöyle denesen, Hafıza kartındaki cities klasörünü sil programı tekrar kur. Harita ve sesli nav. dosyalarını tekrar indir.

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
denedm dostum Onu da. Yine olmadı

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
vallahi bayağı Baktım da düzelmiyo dostum ya.

----------Eklendi @ 10:37:03 ---------- Yazıldı @ 10:36:42 ----------

evet metrk ayarlı dostum.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yapılabilecek her şeyi denemişin aklımıza da başka bir şey gelmiyo şuan. Gps sinyal alıcısında sıkıntımı var diyeceğim bu sefer hiç bağlanmaz.

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme sonrası oldu ne olduysa. Bence problem uygulamada yada güncelleme de.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
evet denedm ortak. Hala aynı.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
evet denedm ortak. Hala aynı.
Kırmızı nokta (konum) harita üzerinde gezinip duruyor sorun bu değil mi, yani bir sokakta gösteriyor sonra alakası olmayan başka bir sokak sonra başka başka sürekli böyle dolaşıyor böyle mi?

Eğer böyle ise bende de olmuştu 1 defa navigasyon ile dolaştım daha sonra bir daha yapmadı 3 4 gün önce idi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt