haritalar sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sefadrsn

sefadrsn

Üye
    Konu Sahibi
haritalar sorunu
Arkadaşlar 1 aylık c7 kullanıcısıyım , telefonuma pc den haritaların türkiye için olan en son sürümünü ve tr sesli komutu indirip telefonuma kurdum. Yalnız telefonda haritaları açtığımda eğer wirelessı kapattıysam pc den , konumumu göstermiyor navigasyonu açmıyor.Wirelessı açıyorum gösteriyor.(hattımda hiç tl yok (avea))
dün 2 tl yüklettim tele ve tekrar denemdim evet konum bulmaya ve navigasyona girdi ama 2tl mi yedi . Siz nasıl ücretsiz kullanıyorsunuz navigasyonu falan yani bu işin ayarı nedir , acaba telefonum için wap ayarları fln mı yapılması gerekiyo yada haritalara girip ordan ayarlarımı değiştirmeliyim. Sizde durum nasıl bilgilendirirmisiniz ?

kasap111

kasap111

Üye
ben n8 kullanıcısıyım internete turkcell ile bağlanıyorum hattımda tl yada int. olmadığın da bile navig.açılıyor bende

electronics

electronics

Üye
Menü-Ayarlar-Uygulama Ayarları-Konumlama-Konumlama Yöntemleri ' ne geliniz. Buradan Tümleşik GPS i sadece seçili duruma getiriniz. Artık GPS e bağlanırken sadece uydu üzerinden bağlanacak cihaz, bu durumda bağlantı biraz uzun sürer, açık havada bağlanmak için uygundur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt