haritalar konumum sorunu lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kolera87

Üye
    Konu Sahibi
haritalar konumum sorunu lütfen yardım
haritalarda konumumu seçiyorum ama bir konum bulmuyo 5800 da şak diye buluyodu ovi mapsten güncel haritaları yükledim hani Türkiye haritası yüklü ne yapmam lazım donanımsal bi hata olabilirmi hattım avea internetini kapattırdım

Utku

Utku

Üye
Donanımsal olamaz gps i buluyor mu

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
aynı sorun bende de var konumumu her açtığımda bulmuyor artık.haritayı 2haftta önce yükledim ve bir gün sonra izmire gittim yolda gayet iyiydi şimdi ise hiçbir şekilde faydalanamıyorum.ayrıca son zamanlarda haritamda yavaşlama seziyorum.bu konuda deneyımli arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
kardeş donanımsal değil haritalar girdiğinde ayarlar kısmında internet başlığı altından çevirim içi konumunu seç eğer seçili değilse bu arada internetini açtır çünkü gps internetle çalışıyor ilk seferlerde veya bazen internete bağlanma ihtiyacı duyuyor....

--------------- Ekleme ---------------

bide gps in iyi olduğu bir yerde dene sokakta bazen gps bulunuyor fakat uyduya bağlanamıyor...iyi forumlar..

vito andolini

vito andolini

Üye
kral ben ingilterede açtım izmirin kemalpaşayı gösterdi sonra düzelir

kolera87

Üye
    Konu Sahibi
kardeş donanımsal değil haritalar girdiğinde ayarlar kısmında internet başlığı altından çevirim içi konumunu seç eğer seçili değilse bu arada internetini açtır çünkü gps internetle çalışıyor ilk seferlerde veya bazen internete bağlanma ihtiyacı duyuyor....

--------------- Ekleme ---------------

bide gps in iyi olduğu bir yerde dene sokakta bazen gps bulunuyor fakat uyduya bağlanamıyor...iyi forumlar..

valla aveaya her ay 100 tl bayılmaktan sıkıldım kamu 657 tarifesi müşteri hizmetlerini aradım 42 tl lik internet gelmiş vergisi falanı filanı 115 tl ödedim o yüzden kapattım ama siirte gidince kablosuz modem var ondan denicem

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
benimde konumumu bulmuyo 5800 da buluyodu ama onuda ilk aldığımda baya kontör bayılmıştım acaba n8 de de mi bikereliğine çevrimiçi yapmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt