HARİKA Wifi talkie (TELSİZ) üstelik SİGNED

Sponsorlu Bağlantılar

furky41

Üye
Sanırım tüm sokağa WLAN'ı sen veriyorsun 200 metre. :)

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım tüm sokağa WLAN'ı sen veriyorsun 200 metre. :)

bu programın içinde yer alan bir bilgi açık alanda 200 metre çeker diye hani 200 değilde 100 metre çeker bu durum ortamdan ortama değişebilir fakat senin amacın dalga geçmekse burası yeri değil

sertacusta

sertacusta

Üye
teşekkürler ancak bir sorum olacak dip dibe olmamıza ragmen arada bagıntı kopuyor neden

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
:tşk:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
C7 ve N8 arasında denenmiştir sorunsuzdur.Paylaşım için tekrar teşekkürler:alkis

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Malamadrı

Malamadrı

Üye
:tşk: diğer telefona da kurup deneyip buraya yorum atarım

- - - Eklendi - - -

bütün yorumları okudum wifi diyip duruyorlar bluetooth olayı gibi bu internet falan yok bluetooth gibi düşünün :oke:

• Beğen
Malamadrı

Malamadrı

Üye
programı denedim sorunsuz çalışıyor sesi çok net hemde ama keşke uzaklığı biraz daha fazla olsa daha iyi olurdu paylaşım için :tşk:

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

doctorrr

doctorrr

Üye
:tşk:

marist

marist

Üye
TeşekkürLer..

nadirce

nadirce

Üye
tekekkürler

kaynarhan

Üye
Arkadaşlar s60v5 in burada 1.00 versiyonu gözüküyor. Başka sitede s60v5 in 1.20 sürümü var. Ordan indirip buraya yüklemek istiyorum. Nasil sitemize yükleyebilirim

ankarali6600

ankarali6600

Üye
şimdiye kadarki gördüğüm en eglenceli programlardan birisi.tebrik ederim....:alkis:tşk:

happyhope

happyhope

Üye
hocam süpersin klavyenin tuşuna sağlık

kumpas19

kumpas19

Üye
gercekten super galaxi note 1 icinde varmi bu

- - - Eklendi - - -

peki ikiside ayni modelmi olmasi lazim telin yada biri n97 biride samsung note 1 olsa calisirmi

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
gercekten super galaxi note 1 icinde varmi bu

- - - Eklendi - - -

peki ikiside ayni modelmi olmasi lazim telin yada biri n97 biride samsung note 1 olsa calisirmi

telefonda wifi olması ve iletişim sistemi s60 v5 veya s^3 olması yeterli olacaktır bu telefonlarda çalışır

kumpas19

kumpas19

Üye
sagol dostum bi denicem bekli olur isletim sistemi biri symbian biri androit sistem calisirsa yazarim

Üst Alt