HARİKA Wifi talkie (TELSİZ) üstelik SİGNED

Sponsorlu Bağlantılar

Turan

Turan

Üye
Teşekkürler

----------Eklendi @ 00:11:24 ---------- Yazıldı @ 00:10:35 ----------

tskg

ihsanca

Üye
valla ben denedim çok güzel keşke mesafesi daha uzak olsaymış. ha birde joikusoft(wi-fi verici) açıkken çalışmıyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:tşk:

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim

----------Eklendi @ 03:09:56 ---------- Yazıldı @ 03:06:51 ----------

valla ben denedim çok güzel keşke mesafesi daha uzak olsaymış. ha birde joikusoft(wi-fi verici) açıkken çalışmıyor

2 wifi li program aynı anda çalışmaz

emrelives

Üye
az önce denedim, bende n97 kardeşimde 5800 kurduk programı, çalışıyor. mesafe ev içinde 10 15 metre kadar, duvarların kalınlığına göre değişir tabi. açık alanda 150 metre civarı. keşke 1 km lik bi alanı kapsasaydı :).

programı paylaşan arkadaşa teşekkür ederim

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim

gofrettin76

gofrettin76

Üye
arkadaşımda E72 var yüklese çalışırmı

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
bu program s60 v5 telefonlar için e72 s60 v3 olduğu için çalışmaz ama yinede denemek bedava

artizzz32

Üye
ARKADAŞIM PROGRAM OLMUYOR X6 İLE 5800 DENEDİK OLMUYOR PROĞRAMIN TELSİZLE ALAKASI YOK GARDAŞIM :angry:

t2424

Üye
Bakkala gitmek için motor sürerim , motor sürmek için bakkala gitmem :)

13yelkovan13

Üye
Bugun deneme fırsatım oldu çalısıyor. Sesi arttırın birde konusan kişi telsizin ortasında bulunan tusa benzer butona basılı tutsun biri konusurken digeri konusamıyor sıra sıra konusulması gerek yalnız açık alanda ancak 50-60 metre kadar meaafede calısıyor 200 metra baya uçuk olmuş

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Bugun deneme fırsatım oldu çalısıyor. Sesi arttırın birde konusan kişi telsizin ortasında bulunan tusa benzer butona basılı tutsun biri konusurken digeri konusamıyor sıra sıra konusulması gerek yalnız açık alanda ancak 50-60 metre kadar meaafede calısıyor 200 metra baya uçuk olmuş

telefonların wifi si daha kaliteli olsa belki daha iyi çeker mesela NokiaN8 veya C7 gibi

redspawn

redspawn

Üye
yarın denicem teşekkür ederim kardeşim :)

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

kadigil

Üye
tşk

mxxxer

mxxxer

Üye
mükemmel ötesi bir program.yalnız benim e52 var. sadece dokunmatik telefonlara göre olması bence çok yanlış.programın sahibi istese dokunmatik olmayan telefonlara göre de bir versiyon çıkarabilirdi. tüh ' kullanmadığım için hep aklımda kalacak programlardan biri daha :(

ademonat

Üye
nokia c7-00 - c5-03 ile denedim çalışıyor fakat fazla çekmiyor ilerki sürümlerinde belki değisebilir

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
inşallah yeni sürümü daha kaliteli olacaktır

SilentOne

SilentOne

Üye
ilginç

Üst Alt