Harika Temalar [S60v5 5800 XM - N97] Paralı Satılan Temalar Burda Ücretsizdir!! Kaçırma !!

Sponsorlu Bağlantılar

fatih_reis

fatih_reis

Üye
    Konu Sahibi
Harika Temalar [S60v5 5800 XM - N97] Paralı Satılan Temalar Burda Ücretsizdir!! Kaçırma !!
Premium Themes 2010 Collection by PiZero

Arkadaşlar Bu temaları yapan arkadaş ücret karşılığı vermekteydi ama artık ücretsiz yabancı siteden aldım çok beğendim Hemen Paylaşmak İstedim alttan istediğinizi indirebilirsiniz.

Aeon.Theme

Azure.Theme

Blackpro.Theme

Pulsar.Theme

Puregold.Theme

Whitepro.Theme

Zen.Theme

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref', sago:ogas, umutsuz__vaka ve 31 diğerleri

warhacker

warhacker

Üye
Hepsi verildi daha önce ne ücreti :D

tpcü1212

tpcü1212

Üye
sağol

Kingmortall

Kingmortall

Üye
saolasın kardeş

ucanayhan

Üye
tesekkür

barish2307

barish2307

Üye
Harbi harikaymış :D

körfezli4152

Üye
aynen kardes eline saglik harika gercekden..

hypertech

hypertech

Üye
Premium Themes 2010 Collection by PiZero

Arkadaşlar Bu temaları yapan arkadaş ücret karşılığı vermekteydi ama artık ücretsiz yabancı siteden aldım çok beğendim Hemen Paylaşmak İstedim alttan istediğinizi indirebilirsiniz.

Aeon.Theme

Azure.Theme

Blackpro.Theme

Pulsar.Theme

Puregold.Theme

Whitepro.Theme

Zen.Theme

Bu temaları yapan arkadaşın olamaz çünkü arkadaşlar birbirlerini kazıklamzlar.Dediğin gibi yabancı sitelerde bu temalardan çok zaten bilmeyenler için kolaylık olsun diye bizler yayımlıyoruz.Yoksa dünya kadar tema var.eline saglık emegine saglık!!!!!!!!!!!!!by hypertech:oke:

ozy360

ozy360

Üye
süperler çok saol işime yarar

martial99

Üye
wirarın içindeki hangi dosyayı telefona atıyoruz

--------------- Ekleme ---------------

temenın wirarının içindeki hangi dosyayı telefona atıyoruz winrarı direktmi atıyoruz

ivdg

ivdg

Üye
temaya para verecek göz var mı bende bak bakim :D

cassiolincoln10

cassiolincoln10

Üye
cakallll :):op:

emine_3403

Üye
arkadaşlar temalar çok güzel fakat. telefona yükledim (5800 xm 31.0.101) bende kısayol çubuğu 8 veya 12 ikonlu olmadı yine 4 tane sinir oldum onu nasıl yapacaz bir yardım etseniz. sizlere zahmet. temalar gerçekten çok güzel. kısayol menülerini daha çok kullanıyorum ben.

leventgaat

Üye
bende kısayol çubuğu 8 veya 12 ikonlu olmadı BAŞKA BİR YOLUMU VAR ARKADAŞLAR

krown53

Üye
ellerıne sağlık gercekten

emine_3403

Üye
arkadaşlar int dolaşırken iphone teması gördüm umicon diye. çoooook hoşuma gitti. ben bu temayı 5800 a yükleyebilirmiyim acaba. çok güzel. işletim sistemleri aynımıdır bilmiyorum. birde papyrus diye yazı fontu var oda çok güzel. bilgisi olan varsa cevap yazabilirmi. yada bu temayı ilgili arkadaşlar 5800 a uyarlayabilirmi. şimdiden teşekkür ederim. ben 5800 ı yeni kullanmaya başladım da. pek bilemiyorum.

Revengeful

Emekli Yönetici
:good:

Perfect!

Üye
saolasın

hsdner

Üye
teşekkürler

everest11

everest11

Üye