HARIKA !!!! Power MP3 1.16 - Sertifika falan Yok Sifre Yok

Sponsorlu Bağlantılar

murti61

Üye
ekran yan dönünce donma varmı?5800 kullananlar yazabilirmi sonucu?

saruman_me

saruman_me

Üye
saol arkadaşım n97 de sorunsuz çalıştı tşkler..

Cengizt

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi
sorun degil

ozanazy

ozanazy

Üye
"Sertifika falan yok Sifre yok" yazmışsın ama program linkinin yanına sertifikalayıp kurun yazmışsın. Bu ne çelişki. :S

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Teşekkürler ancak skin dosyalarının bulunduğu link çalışmıyor

ismail999

Üye
Bunda WLAN üzerinden bağlanmada varmış, ama ben beceremedim, Radyo linklerini yazıp deniyecektim, bulamadım nerden yapılıyor.

abdulkaradeniz

abdulkaradeniz

Üye
saolasn

seyfiacar

Üye
teşekkürler saygılar.

niketnac

Üye
ekran yan dönünce donma varmı?5800 kullananlar yazabilirmi sonucu?

ekran yan dönünce donma değil de kararma oluyor. yani yan ekran desteklemiyor. telefonu dik yapınca tekrar geri geliyor. bu arada herhangi bir kesinti vs yaşanmıyor ama ekranın gelmesi için biraz bekletebiliyor.

nokia'nın orta tuşa basınca çıkan kapatma seçenekleri ile kapatınca bazen kene gibi yapışıp kalıyor, kapanmıyor da açılmıyor da..

içindeki temaların biriyle kullanınca (sanırım yeşil olan) options'u tıklattıktan sonra menü arka planda kaldığı için soluklaşıyor (tema gereği). options menüsü geri gidince ekran soluk olarak kalıyor. çalışıyor yine ama beyaz bir tül perdeden bakıyormuş gibi oluyor.

Ayrıca ses ayarını yandaki ses tuşlarıyla yapmak bir işkence. tek tek basınca 99-98-97 diye iniyor. sesi biraz kısmak için (mesela 20 kademe) 30-40 defa basmak gerekiyor. çünkü yarısını almıyor. basılı tutunca da küt diye çok kısıyor sesi.

zor yani zor....

anototitan1

Üye
teşekkürlerrrrrrrr

isa_kansu

Üye
maynak bişe

halittosun

Üye
Ellerine Sağlık Benim Bir sorum Olacak elefonum 5800 XM Proğram Dik Konumda İken Sorunsuz Çalışıyor Ama Yatay Moda Geçince Ekran Gidiyor Bunun Bir Çözümü Varmıdır Şimdiden Sağolun

-ORKA-

-ORKA-

Üye
teşekkür ederim gerçekten mükemmel bi ses seviye ve kalitesi var sadece şarkı taşımayo beceremedim
birde tavsiye 5800 kullananlar NOKIA AD-83+HS-83 kulaklığı kullanırlarsa dehşet bir ses düzeyine sahip olacaklar

halittosun

Üye
Ellerine Sağlık Benim Bir sorum Olacak elefonum 5800 XM Proğram Dik Konumda İken Sorunsuz Çalışıyor Ama Yatay Moda Geçince Ekran Gidiyor Bunun Bir Çözümü Varmıdır Şimdiden Sağolun

Lütfen Bilen Birisi Soruma Bir Cevap Yazabilirmi:off:

SilentOne

SilentOne

Üye
eskiden kullanırdım çok güzel bir program tavsiye ederim

seytan99

seytan99

Üye
eline sağlık kardeşim güzel çalışma

namsoy

namsoy

Üye
saol kardeş n73 te kullanıtyordum şimdi 95 te kullandım gerçekten güzel tşkr

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
14 gün diyor ? :/ Şifre istiyor register için

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Allah razı olsun kardeş... Yüklerken çıkan "Start name of *Allah*" yazısı süper olmuş... Çok şaşırdım :D

İnşallah dizin olarak çalma listesine ekleme vardı. Müzik çalar olarak LCG Jukebox süper ama o da bir türlü kırılamıyor, bi süre sonra kapanıyor. Umarım bu güzeldir ;)

--------------- Ekleme ---------------

C6 da ekranı çevirince ekran beyaza dönüyor. Aynı problemi yaşayan var mı? Yatay ekranda kullanılmıyor mu program?

bluepink

Üye
teşekkurler

Üst Alt