ekran yan dönünce donma varmı?5800 kullananlar yazabilirmi sonucu?
ekran yan dönünce donma değil de kararma oluyor. yani yan ekran desteklemiyor. telefonu dik yapınca tekrar geri geliyor. bu arada herhangi bir kesinti vs yaşanmıyor ama ekranın gelmesi için biraz bekletebiliyor.
nokia'nın orta tuşa basınca çıkan kapatma seçenekleri ile kapatınca bazen kene gibi yapışıp kalıyor, kapanmıyor da açılmıyor da..
içindeki temaların biriyle kullanınca (sanırım yeşil olan) options'u tıklattıktan sonra menü arka planda kaldığı için soluklaşıyor (tema gereği). options menüsü geri gidince ekran soluk olarak kalıyor. çalışıyor yine ama beyaz bir tül perdeden bakıyormuş gibi oluyor.
Ayrıca ses ayarını yandaki ses tuşlarıyla yapmak bir işkence. tek tek basınca 99-98-97 diye iniyor. sesi biraz kısmak için (mesela 20 kademe) 30-40 defa basmak gerekiyor. çünkü yarısını almıyor. basılı tutunca da küt diye çok kısıyor sesi.
zor yani zor....