Uhops Üye beytullah6767' Alıntı: konsol koku diye bir yer acildi Genişletmek için tıkla ... Aygıt yöneticisi? beytullah6767' Alıntı: konsol koku diye bir yer acildi Genişletmek için tıkla ... Bendede orası açıldı . Aygıt yöneticisi sanıyordum ben onu yanlış yazmışım. Aygıt yöneticisin aç.
beytullah6767' Alıntı: konsol koku diye bir yer acildi Genişletmek için tıkla ... Aygıt yöneticisi? beytullah6767' Alıntı: konsol koku diye bir yer acildi Genişletmek için tıkla ... Bendede orası açıldı . Aygıt yöneticisi sanıyordum ben onu yanlış yazmışım. Aygıt yöneticisin aç.
beytullah6767 Üye Konu Sahibi Anti-Okul' Alıntı: Aygıt yöneticisi? Bendede orası açıldı . Aygıt yöneticisi sanıyordum ben onu yanlış yazmışım. Aygıt yöneticisin aç. Genişletmek için tıkla ... amd ve intel cikiyo amd yi iptal ediyorum bu sefer hic ekran karti yokmus gibi yapiyo
Anti-Okul' Alıntı: Aygıt yöneticisi? Bendede orası açıldı . Aygıt yöneticisi sanıyordum ben onu yanlış yazmışım. Aygıt yöneticisin aç. Genişletmek için tıkla ... amd ve intel cikiyo amd yi iptal ediyorum bu sefer hic ekran karti yokmus gibi yapiyo
beytullah6767 Üye Konu Sahibi Anti-Okul' Alıntı: İntelin driveri yüklümü? Genişletmek için tıkla ... evet
cep5230 Üye SAĞ TIKLA (değiştirilebilir grafik) GEÇİŞLİ GRAFİK AYARLARIN DAN UYGULAMA ATAMA VAR ORDAN NE OYNUYORSAN YÜKSEK PERFORMANSA ATA....
SAĞ TIKLA (değiştirilebilir grafik) GEÇİŞLİ GRAFİK AYARLARIN DAN UYGULAMA ATAMA VAR ORDAN NE OYNUYORSAN YÜKSEK PERFORMANSA ATA....